Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emery

wiek, odleglosc, zwiazek

Polecane posty

Czy roznica w wieku naprawde przeszkadza w związku ? Mam 21 lat a chlopak, ktorego kocham ma 16 lat. Bylismy ze soba jakis czas. dzielila nas odleglosc ok 200km. wiec mielismy mozliwosc widywania sie w weekendy. niestety ja studiuje w weekendy, on chodzi do szkoly. z poczatku było fajnie, co tydzien sie widywalismy poniej rzadziej. po paru miesiac zerwal ze mna twierdzac ze najpierw wiek i odleglosc, po rozmowie powiedzial ze o odleglosc chodzi. z jednej strony pisze ze dalej cos czuje a z drugiej dowidauje sie ze probuje cos krecic z innymi, sama ni wiem co myslec, czy taki zwazek ma jakis sens ?

Nie ma sensu, bo ten chłopak nie ma jeszcze prawa do myślenia, to dziecko. Wybacz mu i podaj smoczek z podłogi...

jak na swoj wiek, to czasami zachowywal sie powaznie czasami jak dzieciak. tez prawda jak nie ktorzy mowia ze czego sie spodziewac po osobie w takim wieku. towarzstko tez wplynelo na to. chodzi tam gdzie \"dzieciaki\"(15-20 w zwyz)pija, pala no i wiecie co jeszcze. chlopak jest jeszcze \"virgin\" jak to mowia heh :D i chyba o to chodzi ... nie wiem ..

Nawet nie o to chodzi, on zamiast o Tobie myśli o pokemonach, zozolach, skuterze i tuningu optycznym. Baby mu jeszcze nie trzeba, stąd to wszystko.

akurat moze nie pokemony ... ale imprezy, %, koncerty wiadomo jak ... ale moze macie racje zeby sie wyszalal chlopak, a nie staly zwiazek ..