Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

Czy jest możliwość aby się dowiedzieć kogo to numer telefonu?

Polecane posty

Gość zadzwon z inneg numeru telefon
to juz wszystko jasne!!! to jakas zazdrosna o Twojego chlopaka wredna malpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tak tylko ci co mają orange moga odebrac okreslona ilosc smsow z neta :(

tylko w orange trzeba mieć włączoną opcję odbioru sms-ów z netu, jak jej nie ma, to doopa :o

no tak to ja też potrafię. czas mam bo mi się nudzi w pracy (do 18 siedzę). tzn. ci co mają orange to ile mogą na raz dostać tych smsóww?

też myślę a niemal jestem pewna ,że to jakaś panna ,która zakochała się w twoim chłopaku. Czy on wie o całej sprawie??? może to ktoś z kim on pracuje?? może on zna ten numer

a więc nie jest najlepiej. kurde a tak mi się ten pomysł spodobał. mam pytanie do wszystkich dobrych dusz które starają się mi tutaj pomóc. czy znacie może kogoś co zna sie super na komputerach i ma ścisły umysł. podobno tacy ludzie, którzy siedzą non stop przy technice potrafią zdziałać cuda. pewnie potrafią też dowiedzieć się kogo to numer telefonu...? 🌼

MI SIE WYDAJE ZE MOZNA ODEBRAC CODZIENNIE 20 SMSOW Z INTERNETU :( jak wysylam duzo do mojego chlopaka to potem juz pojawia sie komunikat ze na dzis limit zostal wyczerpany :(

a wpisz ten numer w google!!!!!!!!!

Gość Gabkkkkkoooooooo
Zmien numer telefonu, zapisuj gdzies w notesie komu i kiedy go podalas, jesli ta osoba zacznie znowu pisac smsy, bedziesz mniej wiecej wiedziala komu podalas swoj numer i czy ta osoba przekazala go dalej, byc moze to pozwoli zawezic krag. Nie baw sie z taka osoba w wysylanie smsow, calkowiecie ja ignoruj, nie odpisuj i nie reaguj, nie znizaj sie do jej poziomu. Skoro ta osoba wie tyle o tobie to jest gdzies blisko.

mam dość już siebie - pokazywałam mu ten numer telefonu ale on go nie zna i nie ma zapisanego. jego znajomi też nie mają. jak człowieka nic nie boli to jacyś dziwni ludzie się przyczepiają i tez potrafią sprawić że boli

Gość przeciętna
zmień numer i będziesz to miała z głowy

ja bardzo długo analizowałam cały krąg mioch znajomych i naprawdę jak Boga kocham nie mogę sobie skojarzyć kto to może być. aha a w google już wpisywałam ten numer i pojawiła się tylko moja prowokacja na kaffe ;-)

cholerka to juz nie wiem co radzic :)

niestety nie mogę zmienić numeru bo mam w abonamencie i umowa dopiero za parę miesięcy mi się kończy. za zerwanie umowy będę musiała sporo zabulić. a płacić za coś z czego nie korzystam to mi się nie uśmiecha

analizowalas znajomych ale ta laska to moze byc jakas jego sąsiądka z ktora nawet sie nie zna ''na cześć'' tylko widzi ją codziennie i moze sie w nim zakochala :P jakos zdobyla Twoj numer itd

hmm a nie ma przypadkiem takiej funkcji ze mozna zablokowac jakies numery??????? moze idz do swojego operatora powiedz ze ktos Cie gnebi i niech zrobia tak zeby nie mogl dzwonic na Twoj numer

a jeżeli chodzi o bramki sms to rzeczywiście tak jest że limit smsów to tylko 20. kurcze tak mi się ten pomysł spodobał. gdybym wiedziała kto to i znała adres to bym jej normalnie swoją kupę wysłała paczką poleconą i ubezpieczoną.

e to juz lepiej oddam pralkę za darmo oddam lodowkę za darmo oddam ubrania dla dzieci oddam meble na wielu stronach umiesc a wtedy ta osoba sie nie opędzi od telefonow albo lepiej MAM DO WYNAJECIA MIESZKANIE ZA SAM CZYNSZ+OPLATY okolo 800 ZŁ W WARSZAWIE oj bedzie sie dzialo

hmm a nie ma przypadkiem takiej funkcji ze mozna zablokowac jakies numery??????? moze idz do swojego operatora powiedz ze ktos Cie gnebi i niech zrobia tak zeby nie mogl dzwonic na Twoj numer Dobry pomysł:) spróbuj

byłam u operatora, facet w okienu powiedział mi że nie ma takiej możliwości przy smsach tylko przy połączeniach można zablokować. sąsiadka to raczej nie bo zna naprawdę niesamowitą ilość szczegółów z naszego życia. tylko przedstawia mi je ze złej. okropnej strony

też tak kiedyś miałam.Musisz do skutku próbować, a najlepiej zadzwoń za kilka dni,żeby ta osoba nie myslala ze to ty, a jak nie odbierze to faktycznie napisz sms a w stylu: to ja , Anka/Kaśka, odbierz w końcu,mam sprawę. każdy zna jakąś Kasie albo Anię :)

Gość Gabkkkkkoooooooo
To przestan jej odpisywac, nie dzwon do niej, uspij jej czujnosc, a potem niech zadzwoni ktos i powie ze jest z orange i cos tam proponuje, moze ona sie na to zlapie i poda swoje dane.

jeżeli chodzi o podawanie tego numeru na kaffe to wydaje mi się, ze nie będę się zachowywać podobnie jak ona. ja jej na te smsy w ogóle nie odpisuje a ona dalej to ciągnie. jakby się wkurzała, ze ja jej nie odpisuje i wymyśla to coraz gorsze i bardziej bolesne dla mnie historie. aż w końcu zaczęłam analizować każdy ruch i zachowanie mojego chłopaka bo robię się jakaś depresyjna i podejrzliwa fajny pomysł z tym czatem erotycznym, tylko że ja nie bardzo wiem jak się tym obsługiwać i założyć fikcyjne konto. masakra. sama nie wiem. a gdzie zamieścić to ogłoszenie o wynajęciu mieszkania w warszaawie za 800 zł??? :classic_cool:

Arya Drottningu a co chciałabyś jej napisać.? ona jeszcze bezczelnie do mnie pisze że chce mojego dobra i robi to bo jestem fajną dziewczyną...

Magłabym ją męczyć psychicznie, pisać o 4 w nocy teksty w stylu "widzę cię" i tym podobne ;] dla mnie to nie problem, mam 2 numery ;]

qwertz - myślę jednak że to karalne jest. a byłoby fajnie się pośmiać. a teraz z innej beczki. mam sklep na przeciwko kościoła i koleś bezczelnie wysiadł z samochodu rozejrzał się dookoła i się wysikał koło krzyża. masakra...