Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam niku

To jak to jest??

Polecane posty

Gość nie mam niku

chyba sama nie wiem co czuje... czy pozadanie czy juz milosc? a moze milosc tylko platoniczna? Ciagle o nim mysle, nie wazne czy jem, sprzatam, czy nic nie robie.. po prostu mysle..:):) Jak go widze to od razu mimowolny usmiech pojawia sie na mojej twarzy i nogi mam jak z waty:) A jak juz z nim pogadam to pozniej nic nie jest w stanie po psuc mi mojego super dobrego humoru:D:D:D Nawet teraz kiedy to pisze jest mi od razu milo-wystarczy wspomnienie o nim... :):D Co myslicie?

Gość nie mam niku
halo????

nie jesteś pewna, czy to pożądanie, czy platoniczna miłość?? dość duże spektrum, masz problem ;P

Gość nie mam niku
wiem ze mam problem to duzy... juz tak przez 11 mcy...

jaki problem kobieto ty się zwyczajnie zakochałaś :P

Gość nie mam niku
DKMG-duzy problem, bo ja sie zakochalam a on mnie tylko lubi.. skoro jest z inna to mnie moze tylko lubic... Qrwa.. juz nie moge po prostu.. wiem ze to glupio brzmi ale juz nie daje rade a zwiazki mu nie rozbiję..

to masz dwa wyjścia albo się odkochać albo czekać na możliwość:P

niepoprawna masz zryty dekiel:P powaga nie obraź się ale współczuję twojemu facetowi

Gość nie mam niku
watpie czy jakies mozliwosci beda.. ale napewno poczekam bo odkochac juz sie probowalam i nic:(

To się lubcie:P, a Ty trzymaj krocze na wodzy, że się tak dosadnie wyrażę. Nieważne, co to jest - waŻne, że na poziomie platonicznym musi pozostać. Póki co.

wiesz jak to się mówi na nawyk najlepszy odwyk:P

niepoprawna a chyba żer tak to poczekaj rozważmy to z innej strony hmmm chcesz ale się czegoś boisz:P

Gość dsfsd
ja mam podobnie tyle ze sie wkurwiam jak o nim mysle, bo wiem ze i tak nie moge go miec :(

Gość nie mam niku
niepoprawna: moze pomysl sobie ze jak go nie zobaczysz to bedziesz tesknic ochota na flirt przyjdzie:?D

nie mam niku to niestety tak nie działa u niepoprawnej jest w sumie coś na kształt DDA

Gość nie mam niku
DKMG-A co ze mna? moze tak odbic?:D jakis pomysl??:P

Gość nie mam niku
niepoprawna moze ty tez cos podpowiesz?:P bo ja juz nie moge bez niego wytrzymac!!!

Gość nie mam niku
no ale jezeli ja naprawde kocha to nie ulegnie...(z tego co wiem to nie jest do konca szczesliwy wiec..) ;D

nie mam niku - własciwie to Ci zazdroszczę, bo chcialabym własnie czuc to co Ty i nie byloby problemu, chcialabym sie w nim zauroczyc tak na maxa i nie mialabym problemu. dkmg - nie wiem to chyba nie to, bo wiele razy zauroczylam sie w kims, a tu miotam sie jak nie wiem:O Fakt, ze nigdy z nikim nie bylam, ale pierwszy raz mam takie wątpliwosci, nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo:O

niepoprawna szczerze jak nie czujesz mięty to lepiej odpuść nie mam niku ty się w obce związki nie wpierniczaj bo tylko ty na tym źle wyjdziesz

Gość nie mam niku
niepoprawna: nie wiem czy ja mam lepiej... zakochalam sie i co? mysle o nim ciagle i juz mnie to meczy.. nie moge z nim byc bo ma inna, i taka to jest wlasnie qrwa robota:/ Chcialabym sie odkochac ale nie potrafie... A jak to jest z Toba to nie wiem.. moze po prostu znajdz sobie kogos innego? takiego w ktorym sie zakochasz tak jak ja, byleby byl wolny bo inaczej przejebane:/

niepoprawna jak nie masz nic do stracenia to czemu nie a może mnięta z czasem przyjdzie a jak nie to zawsze możesz sobie zaparzyć na niestrawność jaką pozostawi:P