Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam niku

To jak to jest??

Polecane posty

Gość nie mam niku
z nim to tak jest ze on ma niskie poczucie wlasnej wartosci i czasami mam wrazenie ze z nia jest bo lepsza mu sie nie trafi... a moze ja kocha tylko ze nie tak mocno?

nie mam niku - moze warto jeszcze zaczekac? ten mój byl ze swoja dziewczyną, ale jakos wielkiej milosci tam nie widzialam i co? rozstali sie. dkmg - ogólem lubie go, ma wady, nie powiem, znamy sie ponad rok, nie jest raczej chamem, czasem mi go brak, no tęsknie, a jak sie zjawi to jest mi dobrze, ze jest obok, ale czasem to trzymam dystans. Tu chodzi raczej o mnie, mam jakąs barierę:O

niepoprawna to ją pokonaj i to dla swojego dobra:P poważnie mówię

Gość nie mam niku
kurde nie wiem jak ci pomoc:/ moze jednak pokonaj te bariere i daj wam czas? moze zadziala chemia?:) Czekam ju dlugo i wiem ze bede czekac.. tylko on w ogole nie ma o moim uczuciu pojecia!:/

niepoprawna kurde to muszę ci powiedzieć że za wiele to ja nie pomogę ale masz problem:P

niepoprawna ale co ja mogę napisać nie znam sytuacji i ogólnego twojego że tak się wyrażę życiorysu a takie rzeczy mogą mieć wiele przyczyn

Gość nie mam niku
no jak nic nie zrobisz to napewno znajdzie w koncu inna.. lepiej lap go poki mozesz!:) zaloze sie ze dopiero zacznie ci sie podobac jak bedzie mial dupe

Gość nie mam niku
A KTO POMOZE MNIE?????;-(

Gość nie mam niku
to co juz nie piszemy??:(

Gość nie mam niku
hhhhaaaaaaaaalllllllloooooooooooooo!!!!!!!!!!!

Gość nie mam niku
w sumie mysle tak jak ty i raczej napewno nic w tej sprawie nie zrobie... bo chyba nawet nie umialabym go rozbic-jeszcze nigdy nie probowalam.. Ty to jest takie trudne... kiedy wiem ze jest tak blisko(mieszka blok dalej)... boze, co robic?

przezywałam to nie raz, taka zauroczona bylam i szczesliwa jak go widzialam. A teraz? jest spokojnie, ale inaczej niz zwykle, ta tęsknota, nadzieja, ze sie spotkamy na uczelni, czesto o nim mysle. Nigdy wobec żadnego nie czulam czegos takiego. Pierwszy raz mi sie to zdarza:O Chce, ale mam mase obaw, wątpliowsci.

Gość nie mam niku
znam te tesknote, ale wolalabym sie jej pozbyc. Moze dla ciebie tez byloby lepiej gdybys jej nie miala?

no ale to niezalezne ode mnie:O czesto mi sie sni, nawet jego ex tez pare razy mi sie snila. Ale moze warto spróbowac? Kiedys przytulil sie ale bylismy pijani, klepnelam go po rece. Mam nadzieje ze sie przełamie, bo jeszcze chwila i poszuka innej:O

Gość nie mam niku
no w takim razie dzialaj;) zycze Ci zeby Ci sie udalo i zebys byla szczesliwa:) przynajmniej Ty;)

Gość nie mam niku
to jest jakis sposob. ja tez mykam. pochwal sie kiedys czy z nim jestes czy cis(na tym topiku napisz) papa:)