Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

POWIEDZCIE JAKI JEST WEDŁUG WAS NAJSZAJSOWATY TELEFON KTÓRY KIEDYKOLWIEK UŻYTKOW

Polecane posty

Gość polejka
LG :O zreszta wszystko co koreanskie jest do doopy

LG chocolate, nosz kurde, ciągle się psuje, jest niewygodny. tylko ładnie wygląda, ale co z tego.

sony Ericsson k300i - o krurwa , rozpiździł sie już po miesiącu .

LG chocolate, nosz kurde, ciągle się psuje, jest niewygodny. tylko ładnie wygląda, ale co z tego. Ooo . A ja miałam zamiar taki kupić ... Bo to LG Shine Chocolate ??? Tak ??

shine jest innym modelem (taki z dużym ekranem, niby-lusterkiem, tak?). moja koleżanka go ma i też narzeka (raz był w naprawie, a poza tym niewygodnie się go obsługuje z racji 'rolki' przewijającej menu)

ymm . Juz kiedyś w=słyszałam zę Lg Shine i Chocolade to badziewie . ale takie ładne są ;DDD Śliczny tyz jest Simens Omnia - ale nie nie stać dać 800 zł za tel ..:((

Gość lg chocolate faktycznie
do dupy.... nie miał jakichs podstawowych funkcji (kalkulator albo stoper, nie pamietam), ciagle sie wieszał, kontakty zapisane miały absurdalny limit na numer znakow, tak ze sie imie i nazwisko nie mieściło, nie dało sie chyba podłączyć dwoch numerow pod ten sam opis, tylko trzeba bylo zapisywac po kolei "kasia -praca" "kasia-dom" "kasia-komorka" osobno, klawiatura byla niepodświetlona (slider) I daleko od wyświetlacza, wiec ciezko sie pisalo po ciemku.... ogolnie straszne gówno, ale fakt, ładne nad omnią sie teraz zastanawiam, ktos ma?

Sony Ericcson k300i rozwalił się joystick siemens chyba c65 zawieszał się i w yłączał za każdym razem gdy przyszedł sms a ja go chcialam odczytać :( a najlepsze są bezapelacyjnie NOKIE :)