Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

Oriflame - które kosmetyki najlepsze?Co o nich sądzicie? Zapraszam do opinii

Polecane posty

Nie mam o tych kosmetykach najlepszego zdania. Mają słabe działanie i są dość drogie. Byłam konsultantką kilka lat temu, wypróbowałam wiele z tych kosmetyków. Jedyne, co przypadło mi do gustu, to krem energetyzujący do twarzy i woda toaletowa Giordani. Dałam sobie spokój z kupowaniem i sprzedawaniem. Teraz kupuję w drogerii albo w Rossmannie.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
zestaw do mikrodermabrazji polecam

Gość saaaaaaaaaaaaaaaa
scrub optimals radiance energy

Gość Oriflamkee
Hej, to nieprawda kosmetyki te są naturalne i nie testowane na zwierzakach !!!!!!! Są świetne i nie szkodliwe !!! polecam. Ja lubię - - perfumy Embrace Her - perfumy Enigma super pokazywane w tv - różowe perfumy misso ŚWIETNE - kosmetyki z serii Milk&Honey - i wiele wiele innego

Gość blue star
Zgadza się, ta maseczka jest naprawdę godna polecenia. Polecam tez tą nawilżajacą z algami. Obie super, używam regularnie. Świetny jest ten mały krem uniwersalny, choc dośc drogi, ale bardzo wydajny. Niczego sobie także lakiery do frencha, tusz do kresek Stylo i kremy do rąk- wszystkie :) Nie ukrywam jednak, ze nacięłam się też na parę bubli, ale cóż, nie ma ryzyka- nie ma zabawy :)