Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no name age29

po jakim czasie poznalyscie rodzicow swego faceta????

Polecane posty

Gość no name age29

jak wyzej

Gość kawa zborzowa
po pol roku

Gość po tygodniu

Gość FILIPENDULA
po 4 miesiącach

Gość wwwwwwwwwwwwww
po 3 m-ce,i od razu nocowałam (urok związku na odległosc)

Gość Izabella9
3 miesiace

Gość hakunamatttta
po pół roku

Gość po 4 miiechach
minelo 1,5 roku i to był jeden jedyny raz

Gość ja po 3 tyg.

Gość szurum burum
Poznać a POZNAĆ bo są różne okoliczności ....ja zostałam zawieziona celem przedstawienia jako dziewczyna, taka na poważnie .... po ok 2 miesiącach związku ....miesiąc póżniej mi się oświadczył :D

ciekawa jestem, ile macie lat i czy wasi faceci mieszkają z rodzicami. bo jeśli jesteście młodzi i mieszkacie z rodzicami, to normalne, że poznacie się prawie od razu. ja np. jestem z moim facetem prawie pół roku, ale nie poznałam jego rodziców, bo mieszkają kilkaset kilometrów od miasta, w którym my mieszkamy. on w tym czasie był w domu chyba tylko raz, na święto zmarłych, a ja w tym czasie byłam u siebie, w rodzinnym mieście, na grobie taty. nie wiem, kiedy będzie następna okazja.

Gość carramba
jzcesze ich nie poznałam, razem jestesmy rok i 5 m-cy... dziwnie się z tym czuję Mieszkam sama więc spotykamy się u mnie, on z rodzicami, jak ich nie ma to czasem ale bardzo rzadko - u niego.

Hmmm. Jeśli facet mieszka daleko od rodziców to zrozumiałe, że spotkania nie będą zbyt częste. Ale jeśli chłopak mieszka z rodzicami i nie zaprosiłby mnie do siebie po dłużej niż 3 miesiącach chodzenia to zaczęłabym się zastanawiać czy myśli o mnie poważnie.

Gość jeszcze nie poznalam
spotykamy sie rok.

Gość carramba
zwodniczy aniołek--------mysle ż emoj nie bardzo chce mnie przestawiać bo jestem rozwódka :( nie wiem czy się tego wstydzi ale nie czuje się z tym dobrze szczerze mówiąc Kiedys na poczatku mi powiedział ż ejego matk anie byłaby zadowolona gdyby sie związał z kimś takim, to było bardzo dawno temu, pewnie teraz\ by sie tego wyparł :D A ja jestem normalna dziewczyną, nie mam dzieci, pracuje, mam własne mieszkanie, nie wstydze się siebie ....

carramba --->> Przecież to żaden powód! Obecnie rozwód to nie wstyd. No rozumiem 30 lat temu... A ile ma lat Twój facet? Przecież rodzice nie mogą decydować z kim zamierza ułożyć życie

Gość ejejruiorri
gdzies po miesiącu po dwoch znałam już babcie ,ciocie braci ,kuzynki......

ja znałam wcześniej rodziców swojego chłopaka(nie znając go:D) dość zabawna u nas była sytuacja :D

Gość carramba
zwodniczy... - ---tylko się nie śmiej :D ma 32 lata :O myślę ze to włąsnie jest ten powód bo niby dlaczego??? przykro mi jest coraz bardziej, czuję się jak.... ni epowiem kto :( Co o tym myslicie?

carramba --->>> Nie śmieję się. Faceci to dziwaki. 1.5 roku to dużo, bardzo dużo.. Powiedz mu co Ci na sercu leży. Zobaczysz jak się zachowa. Nie chcesz byc przeciez z maminsynkiem który się rodzicom nawet dziewczyny przedstawić wstydzi.