Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlascicielka SZYNSZYLA

Sprzedam slicznego szynszyla!

Polecane posty

Jesli ktos jest na kupnie gryzonia to polecam mojego szynszylka:) musze go sprzedac bo pojawilo sie w domu inne zwierzatko i trzeba bylo wybrac.Szynszyl(samiec) jest koloru BEZOWEGO ma nie cale 2 lata, jest oswojony, milutki i nie gryzie!!! naprawde jest przyjemnym zwierzatkiem,do niego dolaczam klatke, poidelko i pojemniczek na jedzenie.Ja bylam bardzo zadowolona z kupna i nie sprzedawalabym go gdybym nie musiala.Mieszkam w okolicach Krakowa, cena szynszyla wraz z wyposazeniem to 200zl, czekam na oferty;) pozdrawiam

Gość stary szynszyl pewnie ledwie
dycha, a ty chcesz zarobic:O

Nagle pojawiło się nowe zwierzątko i oddajesz stare, bo jednak ci się znudziło? :o Zwierzęta to nie zabawki!

Drugie ci się znudzi i też sprzedasz? :-o współczuje biednemu zwierzaczkowi właścicielki :-o

Nie jest prawda ze ledwie dycha, jest ruchliwym zwierzatkiem a nie jakims na wykonczeniu, jak nie jestescie zainteresowani to nie musicie komentowac. Dzieki, zajrze na te strone:)

Gość miecia spod sklepu
No nie. Jakiegoś starego szynszyla chce wcisnąć za 200 zł. Pewnie już zdychający, jakiś chory. A o sprzedawaniu starego zwierzątka, bo nowe się pojawiło juz nie wspomnę. Co za ludzie żyją na tym świecie. Matke też sprzedasz jak bedzie stara?

Ja nie rozumiem was wszystkich i tych glupich komentarzy! co was interesuje to wszystko? jesli nie jestescie zainteresowani to nie piszcie i zachowajcie te komentarze dla siebie.I nie rozumiem co ma zwierzatko do matki???wspolczuje takiego ograniczonego myslenie.Poprostu sprzedaje szynszyla bo mam dwa psy i niestety podjelismy z rodzicami decyzje wspolna, sa powody i tyle.A jesli ktos uwaza ze szynszyl jest stary to trudno, nikogo nie zmuszam do kupna, a cena jest do negocjacji.

Gość miecia spod sklepu
Przypomina mi się nowela pt "Dobra pani" jak to czytam.... Nie rozumiesz , że to małe zwierzątko się do ciebie przywiązało? Nie rozumiesz? Boże. Człowiek koroną stworzenia? :O