Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy duzo jest

SLUB CYWILNY PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość czy duzo jest

hej kobitki:) powiedzcie mi jak sie orientujecie czy duzo jest zalatwiania ze slubem cywilnym?:) bez wesela bez ceregieli, tylko najblizsza rodzina a potem obiad w domciu:)

Gość czy duzo jest

Nie nie jest dużo. Sama dokumentacja do ślubu cywilnego to prawie nic :). Praktycznie wszystko od ręki. A impreza, zależy co chcesz zrobić. Skromne przyjęcie dla najbliższych w restauracji to tylko załatwienie miejscówki.

Gość ja tak mialam
i formalnosci zaltawia sie w 15 minut, cala impra trwa tez 15 i tyle. bezstresowo, uwierz.

tak wyiagasz akty, ale czekasz .... kurcze dokladnie nie pamietam... chyba 3 tygodnie, tyle musisz odczekac zanim wezmiecie slub, my chcielismy 14 lutego ale ni mijaly wtedy jeszcze 3 tygodnie i zonk! ja tez tak mialam, kolacja dla rodzicow i rodzenstwa... troche bylo... kucharka byla ktora to wszystko ugotowwala i przygotowala stol zanim przyjechalismy z rodznka z USC trzeba bylo napoje i alkohol kupic... mowisz eeee! tylko rodzina to tanim kosztem! ale pozniej jest tylko to tylko tamto i wychodzi wiecej niz sie spodziewalas