Agulątko 0 Napisano Listopad 18, 2008 Cześć dziewczyny :) Mam takie pytanie...współżyję regularnie, regularnie miesiączkuję (choć cykl mi się wydłużył od jakichś 2 miesięcy- miałam co 24 dni, a teraz mam co 27 z zegarkiem w ręku....dziwne, ale fajniej). Ogólnie miałam zawsze b. niemiłe miesiączki- mocny ból jajników, podbrzusza itp...zdrowa jestem, ale widocznie taka moja \"uroda\", że katuje mnie menstruacja, zwłaszcza początek. Jak reguralnie zaczęłam współżyć, to ten ból w sumie zniknął. Ale od jakiegoś miesiąca zauważyłam, że urosly mi piersi... hmmm ogólnie spoko, ale nie wiem czemu! :) Nie przytyłam, a wręcz odwrotnie- chudnę, bo cały czas pilnuję diety, a ostatni okres miałam tragiczny pod względem bólów- calutki na tabletkach przeszłam, bo nie mogłam wytrzymać i miałam takie śmieszne wiercenie w podbrzuszu. Nie sądzę, by to była ciąża, bo i zabezpieczamy się i ogólnie pilnuję dni płodnych- zresztą jaki2ś 2 miesiące temu współżyliśmy bez zabezp, świadomie, że mogę zajść w ciążę, ale nie zaszłam- spr. testem (wtedy spóźnił mi się chwilę okres, a w sumie to od niego przesunął mi się na dłuższy cykl). Non stop chodzę senna i zmęczona, ale to jest raczej efekt jesiennego przesilenia i być może diety. Ale tak ogólnie to mnie dziwią te piersi :] Wiem....śmieszna sprawa i ogólnie nie mam co narzekać, ale...tak z ciekawości pytam, bo może któraś coś będzie wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy krowa muczy Napisano Listopad 18, 2008 pierwsze pytanie ila masz lat?? a dwa to powiem tak..mi sie wyregulował cykl jak zaczęłam współżyć ,że tak powiem regularnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agulątko 0 Napisano Listopad 18, 2008 23 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach