Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
SIBUL

wszystko o cebuli na wlosy

Polecane posty

dziewczynki,duzo ostanio czytalam na temat cebuli,bardzo duzo i na temat wypadania wlosów,byl tez taki temat na kaffe,o jedzeniu cebuli,moje wlosy BYLY w oplakanym stanie,kupowlam mnostwo szamponow odzywek,te drogie i te tanie tez,mimo ze pomogly ale tylko na troche,teraz wiem ktore sa dobre ktore zle ,na co dzialaja i co powoduja,nawet tabletki typu bellissa czy skrzypowita tez dzialaja ale krotko. W koncu postanowilam ze bede jesc cebulke,bo tylko to mi zostalo,nie wiedzilam jak to zrobic,chodze do pracy,ale zaczelam jesc wieczorem,dodawalam do salatki albo na kanapke(nie radze jesc na pusty zalądek bo pali)albo jak gotowalam zupke wieczorem to wrzucalam je do zupy i pozniej jadam. juz po dwoch tygodniach moje wlosy mnie wypadaly,byla duzo roznica,jadlam dalej cebulke,po 2 miesiacach,przestaly wypadac calkiem,nie mialam ich na bluzce,nie bylo ich wszedzie w domu,ale powiedzialm sobie ze moja kuracja bedzie trwac 3 miechy,minely ja wiecej niz 3 miechy,przestalam jesc codziennie cebulke,jem czasem ale nie zawsze,kupilam sobie cynk i bede wcinac,dlatego dziewczynki jak na wypadajce wlosy to tylko cebulka:):)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować