Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona...

Moje życie jest nudne....

Polecane posty

Gość znudzona...

Od pewnego czasu mam wrazenie ze moje zycie jest monotonne..... w dzien w dzien robie to samo: wstaje rano -ide do pracy-przez 8 h rozmawiam z tępawymi ludzmi-wracam do domu-jem obiadokolacje-spotykam sie z chlopakiem-ide spac. I tak codziennie....nawet z chlopakiem chociaz spedzamy sporo czasu ze soba to niewiem co wlasciwie robimy....on wiecznie by siedzial ogladal TVN Turbo i pil piwo....jak raz w miesiacu wyciagne go do kina to jest swieto ale i tak musze sluchac ze to wydawanie pieniedzy....kolerzanki wiecznie pracuja i lataja na imprezy dajac dupy co drugiemu....bosh chociaz raz chcialabym wsiasc w samochud wziasc wolne w pracy i wyjechac w pizdu na mazury albo nad morze i posiedziec sama poczytac ksiazki isc na impreze nawet przeromansowac z typek jakby byl ciekawy....byle najdalej od tego zycia kture prowadze teraz...jedynie w domu mam wesolo bo rodzice są dosc zabawowi i mam charakter chyba po nich ;p bosh czy tak bedzie jeszcze przez 40 lat mojego zycia az do emerytury? niech ktos mnie pocieszy! *sory za bledy *nie mam 16 lat *i to nie prowokacja....

Gość kubek w kubek
Tak z ciekawości, gdzie pracujesz?

Gość znudzona...
w marketingu dzial sprzedazy ...dosyc nudne ale da sie wytrzymac

Gość dsgsgdsf
ja mysle, ze czas zmienic chłopaka

Gość znudzona...
Tez o tym myślalam.....ale ciagle mam wrazenie ze moze cos sie zmieni ze moze moje zycie nabierze charakteru wkoncu i nabierze rozpędu......

Gość mam 2 koty i psa
moze nie zmienic chlopaka ale dac mu do zrozumienia ze sie nudzisz i jak on nic z tym nie zrobi poszukasz sobie nowego, praca wiadomo monotonna i nic z tym nie poradzisz ale jak wracasz do domu i masz ta sama monotonie to wspolczuje

Gość znudzona...
ja mu wiele razy dawalam do zrozumienia ale on twierdzi ze wszystko jest okay i jest zajebiscie..... ja wracam do domu jem obiad gapiac sie w tv później widze sie z chlopakiem to albo jeczy ze jest za zimno i jedzie do domu bo go glowa boli albo cos tam jedzie po czesci do samochodu....a ja zostaje sama jak ten cwel ...biore psa i ide na spacer tylko ile mozna tam lazic? jak nie jestem jeszcze zmeczona biore kolege i ide na piwo ale później wysluchuje ze mam nie chodzic z kolegami na piwo...blablabla.....to nie jest zycie...

Gość znudzona...
oczywiscie ze chodze ale nie inetersuja mnie typy które obmacują mnie po tylku szepcza czule slówka a póxniej widze jak sie lize z 16 pod scianą to jest oblesne dla mnie.....albo sam fakt ze idziemy ze 4 wracam jedna...;/ bo wszystkie sie gdzie kurwią po kątach....juz 2 odpadly bo w ciazy są

Gość Lodzio
To cie na impreze zabiore kochana i wyszalejemy sie albo nad morze pojedziemy co ty na to? juz teraz wsiadamy jedziemy!

Gość dsgsgdsf
wex tego swojego pajaca do galopu Zakomenderuj - pakuj sie, jedziemy do Krakowa/nad morze/do zakopanego/do warszawy na weekend. A jak on nie chce, to pojedź z rodzicami.

Gość xxxxxxxxxxxxxxfffffff
Interesuje mnie jedno. Pracujesz w marketingu a klniesz jak szewc i popełniasz takie błędy ortograficzne, że aż mnie mdli. Po jakiej szkole jesteś ?

albo weźmiesz życie w swoje ręce albo.... już wiesz , 40 lat minęło. A taknaprawdę życie masz tylko jedno.

Gość znudzona...
xxxxxxxxxxxxxxfffffff Interesuje mnie jedno. Pracujesz w marketingu a klniesz jak szewc i popełniasz takie błędy ortograficzne, że aż mnie mdli. Po jakiej szkole jesteś ? bo niechce mi sie uzywac polskich znaków po pierwsze po drugie chociaz po pracy moge kląc po trzecie wszystko mnie juz zaczyna denerwowa? tyle ztudiuje marketing i zarządzanie na 2 roku chyba kazdemu wolno pokląc i popelniac bledy?

Gość mnie też dziwi
że nie znając tak podstawowych zasad ortografii w ogóle skończyłaś podstawówkę A swoją drogą. Dlaczego obwiniasz chłopaka o to, ze Twoje życie jest nudne? On się nie nudzi. Znajdź sobie jakieś hobby.

Gość gość
dziewczyno olej tego gościa bo zmarnujesz sobie życie

Gość gość
co za idiota/ka odgrzebuje temat sprzed 7 lat?

Gość alibaba2727
Sama jesteś nudziarą, a masz pretensje do otoczenia. Tak to prawda, inteligentni ludzie też popadają w nudę, ale bez przesady- zaraz szybko znajdują sobie zajęcie. Brakuje Ci bolca i se...ksu, chcesz na balety być sponiewierana co tydzień? Proszę bardzo. Nikt nie trzyma. A chłopakowi daj spokój latawico.

Gość gość
ja marzę o nudnym życiu