Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovely fille..........

co to znaczy LADNE ZGRABNE NOGI?

Polecane posty

moze pytanie wyda sie glupiealbo banalne, ale zawsze zastanawialam sie jaki nogi dla facetow sa ladne..co musza miec / lub czego nie, zeby byc ladne? duzo osob mi mowi ze mam zgrabne nogi, ale ja patrzac na inne kobiety, inne nogi, nei widze za bardzo w czym moje mialyby byc inne od nog dziewczyny, ktore jakis facet uznaje za nie ladne. dla mnei to mniej wiecej jedno i to samo. naprawde bardzo rzadko widze nogi, ktore od razu rzucaja mi sie w oczy jako brzydkie /krzywe, itd. ciekawa jestem odpowiedzi. pozdrawiam

Ładne nogi to przede wszystkim szczupłe, proste i z kształtem. Noga nie moze byc prostym patykiem, musi miec przewezenie w łydce nad kostka, szczupla lydke, zgrabne kolanko (nie grube czy podlozne),... No, ale ja jestem babka :O

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
- szczupłe - proste - kształtne - ogolone - z wtartymi w nie kremami wygładzającymi CZYLI TAKIE DO CAŁOWANIA

Na tej focie tak naprawde widac to, ze nie sa za grube/chude. Nie widac nawet kształtu kolanka ani czy sa proste:p

hehe, dziekuje za odpowiedzi:)

hmm..jak dla mnei te nogi sa troche za chude..

hakuna:) oj no tutajto widac:P

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
Steczkowska - hmmm ten dziwny nochal

mi sie wydaje ze mam ladne lydki. raz mi sie zdarzylo spotrkac dziewczyne ktora miala lydki prawie jk uda. to mna wstrzasnelo. w tym wypadku bylam w stanie stwierdzic ze naprawde te nogi nie sa ok.

dziekuje za te wszystkie zdjecia. zwl. ze ja lubie ogladac piekne kobiety i ladne nogi :).na niektorych rzeczywiscie moge powiedziec, ze nogi sa sliczne. nie moge powiedziec ze mam najgorsze, iec narzekac nie bede. pozdrowienia dla wszystkih:)

Gość ostatnie sa ch*jowe
:o

Zgrabne nogi to przede wszystkim proporcjonalne. Najbardziej seksowne to takie które maja ładne kolana niezbyt chude uda i bardzo wąskie w kostce. Ale często nawet nieco grubsze nogi jak są proporcjonalne i zachowana jest różnica duza miedzy obwodem kostki a łydki czyli sa wąskie w kostce a nie takie szerokie ( jak spuchnięte) to nawet grubsze sa super http://www.ktoconosi.pl/kompozycje/zgrabne-nogi-na-galowo-czy-sportowo-jeansy-adidasy-szpilki-i-kombinezony/