Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoRoZmAwIaM

JAK ZAJSC W CIAZE !!??

Polecane posty

Gość PoRoZmAwIaM

Co zrobic zeby na pewno zajsc w ciaze juz probowalam z moim chlopakiem .... spuszczal sie we mnie i nic to nie dalo ..... pomozcie :(:(:(:(

Gość nie pomogę
użyte przez ciebie słownictwo doskonale obrazuje twój poziom inteligencji, chyba lepiej będzie jak poczekasz jeszcze z planowaniem rodziny, do tego trzeba dorosnąć

Gość PoRoZmAwIaM
a jak mialam to inaczej ujac jak probowalismy ?? ehhh ktos pomoze??

Gość xxxxxxxxxxxxyyz
kochajcie się między 8 a 16 dniem cyklu kiedy prawdopodobnie masz dni płodne i co drugi wieczór, ale tylko po razie, żeby plemnili były mocne. powodzenia:D

Gość xxxxxxxxxxxxyyz
plemniki oczywiście, może się udać za pierwszym razem ale może też potrwać kilka miesięcy:(

Gość 9I
ja zachodzilam 3 miesiace

Gość PoRoZmAwIaM
aha :D:D:D hmmm no slyszalam ze bardzo dłuuuugooo niektorzy nie moga zajsc w ciaze ..... ja sie boje ze moge byc bezplodna bo mialam operacje jajnika :(

Gość xxxxxxxxxxyz
operacja jajnika to nie wyrok, moja kuzynka miała też jakąś operację i lekarze mówili jej że nie ma szans na dziecko, a miała wtedy 15 lat to się nie przejęła a w dodatku mogła się kochać ze swoim chłopakiem bez zabezp. a jak miała 17 lat to się żeniła bo wpadli, teraz ma 23l i 3 dziecaczków, jedno to wpadka pomimo spirali więc teraz twierdzi, że jest "nadpłodna" :D

Gość PoRoZmAwIaM
aha .... lekarz powiedzial ze na to czy jestem plodna czy nie moze mi zrobic badanie dopiero jak bede chciala zajsc w ciaze... dlaczego mi nie zrobi tych badan teraz ;/ ? ;( boje sie troszke :(

Gość PoRoZmAwIaM
aha .... lekarz powiedzial ze na to czy jestem plodna czy nie moze mi zrobic badanie dopiero jak bede chciala zajsc w ciaze... dlaczego mi nie zrobi tych badan teraz ;/ ? ;( boje sie troszke :(