Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

takie piersi - inny stanik

Polecane posty

moja przyjaciolka wazy 53kg i ma 169 cm wzrostu,przy tym malutkie piersi,jest po prostu chuda bardzo. nosi miseczke A 75 !!!!!! 75? to chyba nie tak powinno byc. upiera sie ze mna,ze tak jest ok. Ale przeciez to za duzy obwod. prawda? chociaz przy tak malych piersiach to pewnie nie jest wazne,bo i tak nie ma co jej opaść...

Gość jesttu
hm no to chyba zalezy jaki ma obowod pod piersiami nie?;/ a to chyba wie najlepiej

Gość pivonka
moglaby nosic np 65c albo 70b i wtedy byloby lepiej tak mi sie wydaje i piersi napewno tez by sie lepiej eksponowaly :) doradz jej wlasnie taki nr stanika niech pochodzi po sklepach popyta troszke i pomierzy a zobaczy ze roznica napewno bedzie:)

Gość poleć jej stanikomanię
i inne strony na temat dobierania stanika, 75 A pasuje na osobę, która ma pod biustem powyżej 80 cm

Gość ja mam_
168 cm i 53 kg wagi i nosze 70b lub c, efekt szybko stanik jest luzny i mi sie podnosi, a miski i tak nie obejmuja calego sutka ale nie stac mnie na te wszystkie staniki po stowce albo okolo:/

Gość nonooo
:):}:D

Gość alison11
iska_bj nie masz własnych cycków ze zajmujesz sie biustem kolezanki?:D

Gość milkezaza
ojej no to ja nosze zly stanik:/ powinnam miec 65G a nosz 75C i to prawda ze chyba za szerokie to wszystko pod biustem bo ciagle mi sie podnosi z tylu

bo ostatnio umorlanialam przyjaciolke,bo odkad zrozumialam,ze sa rozmiary inne niz A-D 70-80 to zaczelam innych umorlaniac:) i jest lepiej. a moja kumpela przeciez chuda jak patyk jest