Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle pięknych słów

Jak rozkochać w sobie byłego, ktory ze mną zerwał?

Polecane posty

Gość tyle pięknych słów

Da się? Czy skoro powiedział, że nic do mnie nie czuje, to to nie ma szans się zmienić? Są jakieś sprawdzone sposoby na rozkochanie w sobie faceta ? :D

Gość była_dziewczyna_dupka
Zna Cię już więc nic z tego. Rozkochać w sobie można każdego... Ale teraz jest za późno... Przeżyjesz to rozstanie, Maleńka.

Gość krowek
a jesli z tym bylym bylo sie 2 tyg?? i on "nie zna" ??

Są jakieś sprawdzone sposoby na rozkochanie w sobie faceta ?" nie znasz przysłowiowa ... że droga do serca mężczyzny prowadzi przez gardło :P

Niunia, chyba muszę Cię rozczarować, ale skoro chcesz tu zasięgnąć takiej porady to musisz być średnio interesującą kobietką. Wszystko wyjdzie w praniu, być może po czasie będzie chciał wrócić, ale się zastanów po co Ci to? Byliście razem krótko, nie wyszło, włącz next level i tyle.

Ej, wczoraj zarzucono mi, że jestem podobna (w sensie wypowiedzi) do Sami i Ike. To prawda? oczywiscie, masz czarny nick i piszesz po polsku, zupelnie jak one

Gość krowek
haha..ale sie uśmiałam.. faktycznie laska założyła temat w listopadzie 2008 !!!!!!!!! hahaha. Olewać Go mówicie?? :) hihi. :)to będzie proste ;)

Krówek, ale masz rekleksa.... hahaha o .... jesteś kobietą? :-) ZSz .... nie mam więcej pytań..... idę smażyć dalej te naleśniki :-)

Gość krowek
też jestem z siebie dumna hihih :) a tak poważnie to co myślicie o pytaniu postawionym w temacie? ja myślę, że to możliwe.. pod warunkiem właśnie , że on jej nie zna tak w 100%. i ona mu pozwoli coś nowego w sobie odkryć i pokochać :) (ale poetycko napisałam hihi) ja mam taką syt.. ale my sie znamy 3 tyg;/ tydzień temu stwierdził, że jest na nie bo brak motyli ;/ haha. dodam, że On w ogóle mnie nie poznał przecież.. hihi. "Związkofob". Jak i ja. Ale fajny człowiek. Zal mi teraz, że się nie poznaliśmy lepiej;/ nie przedstawiłam się z najlepszej str na początku, bo za bardzo mi zależało na dobrym wrażeniu;/ wiecie jak to jest hehe. mamy wspólnych znajomych którzy twierdzą, że jesteśmy takimi samymi świrami. Że pasujemy do siebie;/ tylko ja nie daję poznać swego wnętrza zbyt szybko.. otwieram się w 100% i angażuje ale po jakimś czasie.. On tego nie skumał chyba ;/ i myśli, że jestem dziwna hihi. a ja myślę tak o Nim..a znajomi twierdzą, że to kwestia tego, że się nei znamy hihi. matko.......zabijcie mnie za ten elaborat ;*

Gość krowek
no teorie teoriami a fakty faktami.. moja kumpele rzucił facet po tygodniu znajomości.. ;/ po pół roku zeszli się znowu.. teraz to on zabiegał.. zakochał się jak ją poznał porostu..pewne sprawy przychodzą z czasem..oczywiście zdarza się też miłość od pierwszego wrażenia..ale to przereklamowane.. i mija szybko.. moim zdaniem lepiej jak coś dłużej dojrzewa i oparte jest na przyjaźni.ona pozostanie gdy minie euforia ! ;)