Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana_12

Zdjęcia do dokumentów KRAKÓW

Polecane posty

Gość zainteresowana_12

Witam serdecznie:) Gdzie w Krakowie można zrobić ładne i za razem tanie zdjecia do dokumentów?? Najlepiej w rejonie Nowej Huty, ale niekoniecznie ;)

na Kazimierzowskim był kiedyś świetny punkt ale zrobili szmatex :O Na Stalowym też chyba jest punkt

Gość zainteresowana_12
na stalowym kiedyś byłam i robiłam- zdjęcia chyba najdroższe w krakowie:O:O W ogole ten cennik mają mocno wygórowany. I okropne kolory wychodzą, takie nienaturalne...Często mi się w kraku obija o oczy reklama typu 4 zdjecia za 9,90....tylko jak na złość nie mogę skojarzyć gdzie.

Gość marrrakeszka
najlepsze zdjecia zawsze byly na placu inwalidow, sa naprawde boskie, stara szkola fotografii, nie mozna nawet porownywac z polaroidami:) --- codzienna walka w nieco lzejszy sposob http://tiny.pl/sb79

Gość Agnieszka 21
hej, ten punkt z Kazimierzowskiego miesci sie teraz na Placu Bieńczyckim. Dalej wykonuja świetne zdjęcia :)

Gość Fretka128
A ja polecam nowy punkt na Urzędniczej. Numeru budynku nie pamiętam ale pomiędzy Królewską, a Lea. Cena 17 złotych za zdjęcia do dowodu osobistego (dostałam 8 sztuk zdjęc). Facet bardzo profesjonalnie podchodzi, wie dokładnie jakie są wymagania w urzędach, robi kilka fot, retuszuje i naprawdę wyszłam zadowolona.

Gość gość
Jak do dokumentów to w foto press, co najważniejsze, jak się odbiera zdjęcia na drugi dzień to jest mega tanio. :D

Gość Elźunia28
potwierdzam, foto press najlepsze :) Ostatnio robiłam i jestem bardzo zadowolona. 3 min i po sprawie, zdj zrobione. Ekspresowo !

Gość Ewuska21
Ja zawszę robie na Karmelickiej w foto press - zawsze ekspresowo , a ja zazwyczaj się spieszę i do dobrze zorganizowanych nie należę:) szczerze mogę polecić

Gość gość
polecam Snaplandie na Rakowickiej 12 szybko i tanio ;))

Gość gość
Ja też najczęściej na Karmelicką do foto press chodzę. Mają najtaniej no i nie muszę długo za zdjęciami czekać.

Gość UrszulaKłosek
Mi tez zdarzyło się pary razy zajść do Foto Press i przyznam, że zawsze byłam zadowolona ze zrobionych zdjęć:)

Gość gość
fotopress mi kiedyś znajomi na studiach polecili. Studia skończone, ale jak po zdjęcia, to zawsze na karmelicką do p. Michała wracam :) dobre ceny i szybko do odbioru

Gość Ilona95
Świetne opinie na zdjęcia do dokumentów ma fotograf koło urzędu miasta http://www.studio2f.pl Byłam u niego dwa razy do dyplomy i prawa jazdy - polecam