Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSB24

objawy po ciąży in vitro

Polecane posty

Gość KSB24

Witam jestem 18 dni po transferze po 12 dniach wynik HCG wyszedł 110 w klinice lekarz pogratulował mi i przepisał luteinę 150 rano i wieczorem stosuje się oczywiście do zaleceń. Od ponad10 dni zaczoł pobolewać mnie wieczorami brzuch i mam bardzo nabrzmiały mi piersi niestety dzisiaj tj 18dni po, miałam w pracy problem który bardzo mnie zdenerwował po powrocie do domu przestałam odczuwać ból brzucha a piersi jakby też mniej mnie bolały , boje się ż e przez ten stres poroniłam albo ciąża się nie rozwija , lub jest to puste jajeczko idę do lekarza dopiero 27 dlatego pytam Was co o tym sądzicie ja po 10-tach starania i trzech poroniniach straciłam już nadzieje. Może jestem przewrażliwiona ale nie potrafie inaczej myśleć. Proszę powiedzcie mi co o tym myslicie Pozdrawiam Kinia

Gość No cóż.....
Myślę przede wszystkim, że powinnaś chyba iść na zwolnienie przy takich problemach. Wygląda na to, że Twoja praca spokojna nie jest, tzn. że czasem stresuje. A i wylegiwanie Ci teraz potrzebne, zwolnienie pewnie bez problemu dostaniesz. A z ciążą na pewno wszystko w porządku :) czasem już takie dni bywają, a jak się denerwujesz to tym bardziej Ci się może wydawać, że nic nie czujesz. Ale to nic, uspokoj sie ;)