Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Expres cisnieniowy

Polecane posty

chciałabym zakupic expres, ale nie bardzo wiem jaki, moze ktos poleci? fajnie wyglada ten z reklamy dolce gusto, na te kapsułki, ale sadze ze on moze byc drogi w exploatacji, bo chyba działa na te kapsułki smakowe? ogolnei zeby był dobry, rozsadny cenowo, i nie zajmował za duzo miejsca.

Gość warto zainwestować
w pełny automat do kawy firmy saeco, kosztują od 1500 do bardzo dużo ale warto Mój zaparzył juz parę tysiecy kaw bez tfu tfu usterki :)

no toroche kosztuje , zaraz zobacze jak wygląda, myslałam zeby gdzies tak max do 1000

Gość marrrakeszka
ekspres musi miec przede wszystkim dobre cisnienie i dysze do spieniania mleka. wazny jest tez przedzial cenowy, bo neiduzo to pojecie wzgledne:) warto jednak zainwestowac w cisnieniowy, bo kawa z przelewowego, nie mowiac juz o rozpuszczalnej, to padaka... --- codzienna walka w nieco lzejszy sposob http://tiny.pl/sb79

Gość warto zainwestować
ja mam starszy model incanto de lux, taki jak w linku ma moja sąsiadka i też jest bardzo zadowolona :)

Gość zelmera kup
www.agdmedia.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=171&prod=24861 na warunki domowe dla dwoch osob w zupelnosci wystarcza. Mam go juz kilka miesiecy, duzo parzekaw dziennie i nic sie nie dzieje.

Gość to jest ekspres do ręcznej
obsługi trzeba zmieloną kawę sypać do dozownika, lepsze są w pełni automatyczne z młynkiem do kawy no i kawa smakuje dużo lepiej :)