Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala...czarna

czemu kot mi wciaz miauczy?

Polecane posty

Gość mala...czarna

karme i wode ma, kuweta sprzatnieta..a on lazi w kolko i miauczy. To wykastrowany kocur wiec onie chodzi o amory

Gość hbydg
moj kot tak miauczy jak ktos mu zajmie jego fotel i kot chce zeby z niego zszedl

JA też mam kastrata i dużo z nim rozmawiam :) On zamiauknie , ja mu coś odpowiem :) Kastraci są gadatliwi. A może coś go boli?

Gość mala...czarna
zaczynam podejrzewac ze moze ma jakies problemy z sikaniem. kot sasiadki tak stekal bo mial chyba kamienie i dawala mu na rozluznienie miesni tabletki. No jak tak ciagle miauczy to gadam i sprawdzam czy wszysko ok. Ale juz mnie wnerwia to- jakis tydzien juz miauczy a na chorego nie wyglada- jak pilke mu rzuce to lata jak opetany

Gość Szalona191919
To moze chce bys sie z nim bawila. Ja mam tak postrzeloneggo kota ze masakra. Jak chce wyjsc na dwor miauczy chce jesc pic miauczy chce byc glaskany mmiauczy czasami miauczy mi na parterze by otworzyc mu drzwi na pietro by se szedl polozyc na lozko czy fotel. I teraz wez go skumaj co on chce

teraz nawet gadam bo lezy na sofie koło mnie i się wygrzewa od kominka:)mówie:co gwiazda,dupa zmarzła na dworze"a ona miauu:) coś w tym jest

Mój też miauczy często. Chodzi za kimś i miauczy, zagaduje go, lub stanie na śrdoku i miauczy i czeka kto z nim pogada, weźmie go na rączki i pobawi :) Ale ja tam się cieszę bo lubię sobie z nim pogadać :p

Gość Szalona191919
Koty sa cwane. Zreszta ak psy potrafia sie obrazic

Gość marrrakeszka
moj tez sie ostatnio rozgadal, komunikuje w ten sposob wszystko... jest to w sumie zabawne, ale mozna sie dogadac;) --- codzienna walka w nieco lzejszy sposob http://tiny.pl/sb79

Gość fifififi
Moja kocia nie kastrowana i ciągle miau i miau... w pewnym momencie się odzywiam i mówię, wiem że miał ale co ja zrobię...jak będzie kastrat to będzie git...

Gość Złom14444
Mi niestety też miauczy kot.Nie wiem co ten cwaniak chce ode mnie w końcu ma kuwete,jedzonko,picie,spanie,kąty do leżakowania,pieszczochy i zabawy ale i tak zawsze wchodzi na parapet patrzy się za okno i miauczy (może chce na dwór ale na dworze też miauczy)

Gość Dadl
Mojemu daję na uspokojenie i śpi jak aniołeczek.