Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xKobieta

BRAK OKRESU.. DZIWNA WYDZIELINA.. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość xKobieta

2 dni spóźniał mi się okres, a a teraz zamiast niego mam jakąś dziwną pod brązową wydzielinę i boli mnie dolna część brzucha. nigdy tak nie miałam, zawsze miałam normalny okres. podczas stosunków zawsze się zabezpieczałam przeważnie przez prezerwatywę i stosunek przerywany, rzadko przez sam stosunek przerywany. czy ja mogę być w ciąży?

Gość xKobieta
i czasem jest ona swędząca. proszę o pomoc :(

Gość no raczej to
jakas infekcja idź do ginekologa!!

Gość mozesz byc ale nie musisz
zrob test i po klopocie:) a co do wydzieliny to ona czasami pojawia sie tydzien przed spodziewanym okresem i jest to normalna sprawa, badz rowniez moze to oznaczac, ze masz jakas infekcje. 🖐️

Gość kasiata
Witam Mam pewien problem i z góry przepraszam jeśli ten temat został już poruszony, ale jestem tu nowa i nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich postów. Biorę tabletki antykoncepcyjne, z czystym sumieniem przyznaję że nie zawsze łykam je co do godziny...W każdym bądź razie jestem w połowie opakowania, a czuję się jakbym właśnie miała dostać okres, mam dziwne ciemne plamienia i nabrzmiały brzuch. Czasem budzę się w nocy gdyż boli mnie podbrzusze. Zażywam Mercilon i dotąd nie miałam takiego problemu. Współżyję regularnie, czy któraś z Was miała kiedyś podobny problem???? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje

Gość xKobieta
ale ta wydzielina jest spowodowana tym ze nie mam okresu?