Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 18, 2008 Pamiętam ANNA ANITA ANETA ANTONINA ANIELA ANDŻELIKA ANASTAZJA CHYBA INNYCH NIE MA:O? Chodzi o urodzone w latach 1970-1975 Ile takich jest:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Listopad 18, 2008 czemu tylko taki przedział?????chodzi mi o lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtet Napisano Listopad 18, 2008 bo amant preferuje tylko niektóre znaki zodiaku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarno_ 0 Napisano Listopad 18, 2008 anatema antygona antena... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Listopad 18, 2008 no to się nie dopisze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Listopad 18, 2008 no czemu właśnie, czemu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet jest Napisano Listopad 18, 2008 nieudacznikiem i zamiast szukac kobiety normalnie szuka w gwiazdach i na kafe i tak oto stal sie starym kawalerem i jeszcze twierdzi ze jest tak idealny ze w/w panie ktore toniby sa mu przeznaczone powinny klekac i dziekowac ze taki "cud" znalazly...chlopie wez sie do zycia w realu bo tak nigdy baby nie znajdziesz porazko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 18, 2008 Bym znalazł gdybym mieszkał gdzie trzeba:O.A podałem ten przedział bo np. aniela albo antonina w wieku 70 lat to są w innych proporcjach niż w tym co podałem:P.Ale mogą też być inne imiona:P.Tylko podajcie statystyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta -21 Napisano Listopad 18, 2008 Aneta, 21 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 18, 2008 Andrea (mam taką kuzynkę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość An tykoncepcja Napisano Listopad 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet jest Napisano Listopad 18, 2008 przeciez jak mieszkasz zagranica to tam mozesz miliony innych znanych nam i nie znanych imion spotkac...moze powinno ci to dac do myslenia ze to nie polka ma byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 18, 2008 Ale to chyba nie polskie imiona:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach