Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa653

CZY PLEMNIKI PRZEJDĄ Z ŻOŁĄDKA DO MACICY??? pomocy!!!!!

Polecane posty

czy jeśli połknełam sperme to czy to mozliwe jest żebym zaszła w ciążę?? Boje się że plemniki mogą się przegryźć przez żołądek i stamtąd trafić do macicy. Pomóżcie bo nie wiem teraz co robic, boje sie ze moge byc w ciąży!!!!!!!!!!

Gość reeeenii
bez obaw.... nie przejdą śmieszne to pytanie ale cóż wiedza w naszej krainie dość kiepska pozdrawiam

Gość nie moze jesc
przejdą, ale muszą iść naokoło, przez mózg

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ręcę opadają!już w czwartej klasie podstawówki uczą o rozmnażaniu .

Gość margo00
bedziesz miala ciaze pozamaciczna a dokladnie zoladkowa

może napij się soku z kapusty to zdechną albo co??? a jak nie to w te pedy na pogotowie po tabsy

wy robicie sobie jaja a ja jestem zrozpaczona:( naprawde nie wiem co mam robic w tej sytuacji. Poza tym jakoś tak przeraża mnie myśl że siedzą we mnie jakieś kijanki!!!

Gość miecia spod sklepu
przestancie juz pisac głupoty bo za dużo tego :D

Gość asdgfhj
ile ty masz lat ??

Gość miecia spod sklepu
dlaczego zawsze pojawia sie na kazdym topiku ktos kto pyta o wiek. jakie to ma znaczenie? nawet jak ktos napisze: "dzis zjadlam jogurt" to zaraz post: "ile masz lat?" ktos statystyki robi? :O

15 lat i włosy kręcone

ja mam 15 lat i wloski krecone i wcale nie chce poprawic wam humoru ja naprawde mam problem a wy robicie sobie jaja. kurde no bez jaj jak wiecie to napiszcie mi albo co ......

Palce do gardła i zwymiotuj te \"kijanki\", tylko uważaj żeby Ci w zęby nie powłaziły. Inaczej na bank ciąża pozamaciczna :)

Gość asdgfhj
pytam z ciekawosci . bo jak 15 letnia dziewczyna moze zadawac takie durne pytania czy majc plemniki w zoladku moze zajsc w ciaze . moze by troche w szkole uwazala

a co ma szkola do tego??? w szkole wszystkiego nie mowia ... i nie mowili tego czy jak kolo spusci ci sie do buzi to czy zajdzie sie w ciaze... a glupio mi bylo pytac przy calej klasie....

Gość asdgfhj
ale wez to na ludzki rozsadek , plemniki pewnie zostana zniszczone przez kwasy zoladkowe w chwile po ich trafieniu tam wiec glowa spokojna . bardziej powinnas sie bac o stosunki przerwyane itp bo w nich moze znajdowac sie niebezpieczenstwo . jesli lubisz lykac naklon faceta zeby jadl ananasy sperma staje sie wtedy slodsza

Gość wtf
najgorzej jak ci między zębami utkną. bedziesz je wydłubywać. zostana pod paznokciami. a póżniej dostaną się do pochwy jak sobie wieczorem będziesz dobrze robić. w jaki sposób z pochwy do macicy się dostana do juz chyba nie muszę tłumaczyc;d

jak z macicy... jakim cudem??? tego jeszcze w kinie nie graliiii.... jaja sobie robisz ??? to powazny temat a nie sobie zarty stroisz tluku

Gość nie wyrobieeeeeee2
hhahahaha dobry temat :):):):):)

Gość ja to dodam tylko ze
jak beda sie wgryzac przez macice .Bedziesz czula !!!Bo te kijanki to maja takie zeby jak tygrysy.

alw ja NIE chce żeby one sie przegryzły:( nie chce zajść w ciąże,jestem stanowczo za młoda na dziecko....myślicie że te plemniki jeszcze we mnie "siedzą"?? następnym razem jak będe robila loda swojemu chłopakowi to juz tym razem nie połkne, feee nie dobrze mi sie robi na samą myśl że w spermie znajdują się te małe wijące się żyjątka brrr

alooooo czy doczekam sie jakiejś normalnej odpowiedzi?????????

Z tymi zębami jak u tygrysów to mnie normalnie rozwalilo na lopatki :D :D :D aż monitor poplulam ze śmiechu :D :D :D