Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa653

CZY PLEMNIKI PRZEJDĄ Z ŻOŁĄDKA DO MACICY??? pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość miś111111111111
ogladasz meczyk mraauuu?

Gość aleMiDzisWesolo
hahahaa normalnie się poleje ze śmiechu ;-) a najbardziej rozbawił mnie post ze sokiem z kapusty, to pleminiki zdechną HAHAH!!!!!!!!!! niektórzy to mają nasrane w głowach :)

Gość bankowska
mowisz ze masz 15 lat?! widac...po poziomie inteligencji... ciąża przez zapłodnienie przez zołądek ...

aleMiDzisWesolo ty się nie śmiej hah chcesz zeby dziewczyna była w cionży:) pewnie już jest jak sie soku nie napiła:)

Gość kicia22
buhahaha....nie no...dawno sie tak nie uśmiałam.Widać jak są te laseczki młode uświadomione...ale ostro seks uprawiają:P

Gość ratunekkk
jejQ co te dzieci maja w glowie, to po cholere się bzykasz skoro sie nie znasz.....??

widze żę teraz to juz nikt mi nie pomoże....:( zrobilam sobie test i zabarwiło sie na czerwono czy to znaczy ze jednak nie jestem w ciąży??????

Gość mimisiek
no, spoko, oczywiście ze można, to dowiedzione , tak samo jak przez ten seks do pupy, jedno i drugie obok macicy leżą a błony komórkowe są przecież przepuszczalne, to nie ortalion w końcu spytaj mamy na pewno ci powie a wogole to lepiej jej szybko powiedz i tak sie dowie wiec lepiej miec to z głowy i na wszelki wypadek nie pij i nie pal przynajmniej na poczatku ciązy pa

Gość blaaa blaaa
no pewnie ze tak. Zdarzaja sie takie przypadki. Wiem, bo studiuje medycyne. Plamniki w zoladku zostaly strawione, zyla wrotna zostaly doprowadzone do watroby, a wtedy tetnica jajnikowa do jajnikow a z tamtad bezposrednio do macicy. Wiec jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy. Gratuluje, bedziesz miala slicznego dzidziusia :)

Gość blĄĄdynka
najlepszy temat na kafe :classic_cool:

ehh chyba przegrałam życie...:( ja jestem za młoda na bycie mamą, nie chce tego dziecka!!! co ja mam teraz zrobic?? a moze zrobić sobie drugi test cionżowy????

Gość bankowska
trzebabylo głupot nie robic... zeby uprawiać sex czy pieszczoty trzeba byc najpierw gotowym na dziecko.

Gość Lamborghini**
jestem pod wrażeniem.....że aż tylu na pozór rozsądnych ludzi daje się wkręcić w te brednie.To jakaś ściema jest

no ale jak to....mieć chłopaka i nie pieścić sie z nim, nie uprawiać sexu???? przecież to normalne że bedąc z kimś, prędzej czy później musi "TO" nastapić....:( szkoda tylko że w szkolach sex nadal jest tematem tabu,tak mało sie o tym mówi...a później sie dziwicie ze tak malo wiem, bo niby skad??? od kolezanek???? one też nic tak naprawde nie wiedzą....

Oczywiście.Musisz być niedojrzaŁa EMOCJONALNIE ŻEBY pytac o cos takiego.Zrób test.powowdzenia

Gość tu nic nie mA
boziu...przeciez nie mozesz byc w ciązy..i nie wiem cyz to prowokacja czy nie... pokarm w zaleznosci od tego czy to są weglowodany tłuszcze czy białka jest wstepnie trawiony albo w jamie ustnej, zołądku lub jelicie cienkim. stamtąd (omijając wiele procesow) trafia do krwi i zyłą wrotną do wątroby:) w jelicie grubym jakby co zachodzi defekacja nie trafia do macicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nic a nic..wiec nie mozesz byc w ciązy

Nie pękaj żadne kijanki nie przetrwają w żołądku zginął przez kwasy żołądkowe.

Gość 222
1/10 swędząca macica zochy była lepsza :D

Gość Majkaaaakk
Zarty sobie robicie wszyscy a dziewczyna sie martwi powiem ci tak na wszelki wypadek poczekaj 9 miesięcy jak urodzisz to trudno a jak nie to sie okaze ze nie zaszłaś Patrzę kiedyś do kubka a tam plemnik sie do mnie śmieje!!!!

Do macicy Ci nie przejdą, najwyżej zostaną w żołądku i tam rozwinie się Twoje dziecko. Za 9 miesięcy zamiast urodzić - zwymiotujesz je :classic_cool:

jak to w żoładku???? to w żołądku moze sie rozwinąc dziecko??? nie no teraz to mnie pocieszyliście:o przecież mi żołądek rozpierdzieli!!!!!:(

następnym razem połknij z dużą ilością śliny to się potopią i nie zapomniaj przemielić zębami .... nie, no ten topik to jest przegięcie hahahahahaha

Gość Fake
jak to nie jest fake to ja wymiekam. a wiesz o tym ze nawet od samego dotkniecia a ponoc nawet spojrzenia na penisa mozna zajsc w ciaze ??!! Ale slyszalem ze woda swiecona pomaga...

wkręcacie jej o dzieciach a to poważniejsza sprawa :o Na Twoim miejscu kupiłabym akwarium bo z kijankami nie ma żartów i możesz mieć dupny problem jak zaczniesz żabami srać :o

Gość ja pyrtole ale żenada
Wszędzie węszycie prowokacje, a jak jest ona oczywista, zdajecie sie jej nie zauważać. Żal.

Chyba nie bo plemniki są podobno bardzo małe. No i ta odległość to jest dla nich bardzo duża. Pewnie zdechną z wyzerpania gdzieś w okolicy jelit. No ale jest inna opcja, że przejdą do nerek i jak będziesz sikać, wraz z moczem dostaną sie do macicy jak se mocno osikasz dzyndzle.

jakie dzyndzle??? jak ja żądnych dzyndzlów nie mam.....kurde od paru dni jakoś tak dziwnie sie czuje, nie dobrze mi i swędzi mnie coś od środka nie wiem czy to macica:(:( ale boje sie zrobic test cionżowy. Ostatnio zabarwił sie na czerwono,co to moze znaczyc???? no i fajnie teraz to na bank mój ukochany ze mną zerwie jak sie dowie. Przecież jesteśmy za młodzi na dzieciaka!!! Jak ja mu to powiem....

Gość ciocia dobrarada
no pewno ze przejdą!!!!nawet do serca mogą i do mózgu tez hahahahaha

Gość ech dzieci