Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GruGru

Gruba=GORSZA

Polecane posty

Gość GruGru

Tak mnie odbierają od lat. Jestem zmęczona. Wazę 12o kg, zawsze ważyłam.Mam depresję.Nikogo ko by pomógł. Stres zajadam...wlaściwie zażeram aż nie mam jak oddechu złapać. Ludzie traktuja mnie jak śmiecia a ja czuje sie jeszcze goszej.. :(

Gość firut
ja waze 200kg i mam to w dupie

Gość masz pojemną dupe

Nie nie jesteś gorsza! Pamiętaj ! Ważne jest jak Ty siebie odbierasz a reszte miej głęboko w dupie i tyle P.S Ludzie oceniający po wyglądzie są naprawdę powierzchowni.

Gość tu nie warto się żalić
na coś takiego są tu tabuny zakompleksionych ludzi, którzy czekają tylko żeby rzucić się na Ciebie i poprawiać sobie Twoim kosztem swoje marne samopoczucie mimo że sami są często nieszczęśliwi, nie są idealni, popełniają błędy - nie licz na współczucie, zrównają Cię z ziemią a - bo "grubi" są tu kozłem ofiarnym co pewien czas wymienia się ich na niskich/wysokich/z małym piersiami/dziewice i inne - ale z reguły jadą po grubych taka jest słodka kafeteria

Gość kaczuszka kwakwa
masz 2 wyjścia: albo zaakceptować się taka jaka jesteś i mieć opinie innych gdzieś albo zrzucić kilkadziesiat kilo. Ale nie rób tego sama! Poszukaj pomocy u lekarzy, dietetyków i zapisz się do grupy wsparcia.

Gość
Właśnie. Nie jesteś "gorsza". Po prostu mniej atrakcyjna seksualnie od szczupłych. 🖐️

ech znam to moze tyle nie waze ale jedank do tego wlasnie z tego powodu mam problem :( pozdrawiam cie goraco

ale po co ma sie odchudzac ? za duzy wysiłek trzeba włozyc... sa czasami leniwe baby :P a pozatym to marny podszyw jak na pochmurny ranek

ale dzesi ona pewnie kocha jesc.. i tego nie zrobi.. wiec woli narzekac,skamlec i stosowac użalki niz cos zrobic tak jest prosciej a pozniej taka jedna z druga narzeka ze nikt ich nie chce...

Gość bogini uwodzeniaa
czy przy niedoczynnosci tarczycy mozna sie głodzic odpiszcie prosze

Gość bogini uwodzeniaa
ponawiam

Gość bogini uwodzeniaa
ponawiam moje pytanie

Gość do bogini uwodzenia
Glodowka to nie jest dobry sposob na odchidzanie bo wyniszcza organiam i po jakims czasie gdy przestajesz ja stosowac masz tak wyglodzona, ze rzucasz sie na wszystko co jest do prztrawienia. Zacznij najpierw od regulacji hormonow. Endokrynolog pomoze Ci ustablizowac gospodarke hormonalna i wskaze Ci odpowiednia diete. Ja przez wiele lat probowalam roznych diet. Skutki byly takie, ze chudlam a potem tylam jeszcze wiecej. W koncu trafilam do dobrego endokrynologa , ktory oswiecil mnie , ze mam niedioczynnosc tarczycy. Leki i dieta zdzialaly cuda. Schudlam w ciagu pol 8 mc 28 kg. To jeszcze nie jest tyle ile bym chciala schudnac i dlatego teraz dalej zaczelam stosowac diete. Najwazniejsze , ze dieta polaczona z leczeniem zablokowala tzw. efekt jojo i nie przytylam po tej pierwszej diecie a zachowalam wage ta po schudnieciu. Tak wiec polecam najpierw wizyty u Endokrynologa a potem dopiero przemyslana diete. Jesli jestes z wawy lub okolic to moge Ci dac namiar na swietna Pania Profesor, ktora przyjmuje na Bielanach.

Gość prześlij mi proszę namiar
na tą panią z Bielan dzięki! mala.mysz.666@wp.pl

to raczej dość oczywiste, ze ludzie grubi są grosi podobnie jak brzydcy i głupsi... też są gorsi (chyba, ze poruszami kwestie kulinarne patrzac przez pryzmat kanibalizmu - wtedy grubsi sa lepsi :P )

Gość zawsze cie nielubiłam komiczne
ale teraz to mi się cofnęło po prostu

Gość po jaka cholerę
zakładac topiki o takim tytule? Zeby ludzie sobie automatycznie wbijali w podswiadomosc ze gruba=gorsza? Sama prowokujesz taki stosunek do siebie. Skasuj ten topik dla wlasnego i innych grubych dobra

założyła ten topik, bo jest prawdziwy :D nie dotyczy oczywiscie wykorzystywania grubych do celów kulinarnych (wsrod kanibali podobno popularne sa eskalopki z tłusciocha :P )

Gość zawsze cie nielubiłam komiczne
zarzygałam na twoja cześć