Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizkaoza

sex-zdrada-ciąża

Polecane posty

Gość elizkaoza

zdradził mnie , odeszłam , zrobiłam test jestem w ciąży ;((( mam chec zadzwonic do drania i mu to powiedzic , ale sie wacham.. pomózcie , co mu powiedziec ??

Gość elizkaoza
nie odebrał ;(((

Gość kiz.88
to zadzwonię mu powiem co się będziesz stresować

Gość elizkaoza
jak mam to zrobic na zywo . skoro on ma na mnie wyjebane ;((

Gość idz do niego osobiscie
najlepiej z testem w rece. i tyle. powinien wiedziec, im szybciej tym lepiej no i Tobie bedzie lzej.

Gość kiz.88
jak chcesz mieć to dziecko to lepiej mu powiedz *ale jest niebezpieczeństwo że zacznie naciskać byś jednak nie chciała

jak mam to zrobic na zywo . skoro on ma na mnie wyj**ane a niech ma wyjebane... co nie swiadczy o tym ze mozesz go dorwac i z nim porozmawiac o tym

Gość Powiedz muuuuuu
niech nie Zyje sobie lekko gdy Ty będziesz sama z dzieckiem im szybciej mu powiesz tym lepiej nie zostawiaj tego na potem On musi ponieść konsekwencje przecież nie zostaniesz sama z wszystkim Jedz osobiście i mu to oznajmij nawet jakby nie chciał słuchac i w obecnosci nowej dziewczyny spiesz się nie odpusczaj mu Niech alimenty chociaz drań płaci

Ja bym go uprzejmie poinformowała o zaistniałej sytuacji w smsie oraz kulturalnie napomniała o terminie listu zawiadamiającego z sądu na rozprawe alimentacyjną :) Kochana nie łam się, szoruj teraz do sądu, masz pełne prawo ubiegac sie o alimenty podczas ciąży, bo wiadomo to więcej wydatków (witaminy, badania), ale zanim sie wybierzesz do sądu napisz mu tego smsa skoro ciezko jest mu odebrać.

Gość Mir_ka
Cholera, jak czytam, ze ciaza = alimenty, i to zaraz po wynikach testu, to niedobrze mi sie robi. Najpierw bezmyslna dziewczyna zachodzi w ciaze, zamiast sie zabezpieczyc, a potem od razu mysli o kasie. Jakie to zalosne...