Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Proszę wszystkich o opinie. Co myślicie o seksualnej kulturze Polaków ?

Polecane posty

Proszę o wypowiedzi zarówno Panie i jak i Panów. Jaka jest wasza ogólna ocena seksualnej kultury naszego narodu ? Mam tu na myśli takie rzeczy jak jakość gry wstępnej, stosowane techniki, poziom zadowolenia partnera itp.

Gość tester sieci
Nasz naród ocenie przez pryzmat swój i mojej dziewczyny :) - ogólna ocena seksualnej kutury - dobry+

Ja osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia, ale ogólnie faceci to patałachy i debile. Myślą tylko o sobie i wykorzystują kobiety. Mam wielu kolegów co nie wiedzą co to jest łechtaczka czy punkt G. Sprawa jasna:P A kobiety te, które miałem były ok:)

Gość tester sieci
No Misiek jak Ty oceniasz kulturę seksualną po znajomości co to łechatczka albo punkt G, to słabo musi być z Tobą... To raczej wiedza anatomii niż z kultury :)

Gość nie ważne jak mówi
Śmieszą mnie wszystkie tego typu uogólnienia, naiwny jesteś Florek

Dobra dobra tester sieci trochę się zapędziłem co do kultury a h..j wie nie dymam całej polski miałem parę kobiet i tyle:D

W porządku. Chodziło mi właśnie o wasze osobiste oceny. Czego wam w seksie najbardziej brakuje ? Jakie problemy uważacie za najbardziej trapiące ?

Gość tester sieci
niczego - problemy rozwiązuje na bieząco

Gość Teraz Tak
cóż...mam takowe doświadczenie seksualne: dwóch Polaków i dwóch Południowców :) Niestety to nie przypadek, ale Polacy mogą się schować przy panach z południa Europy :)..... może tak tylko trafiłam? Przewaga Południowców: - pieszczochy straszne - zero kompleksów - praktycznie potrafią szaleć całą noc - nie obracają się po seksie na drugi bok i zaczynają chrapanie - fantazja i namiętność - spora doza - nie zapominają o żadnej części ciała kobiety - począwszy od palców w stopie, na powiekach kończąc!

Gość hmmm.........
Zgadzam się nasi mężczyźni uważają że wszystko im się należy południowcy najpierw sprawiają ze my jesteśmy zadowolone dopiero potem zabierają się za swoją robotę mmmmmmmm.......... :D miło wspominam

Gość musialabymmiec przynajmniej
tysiac partnerow Polakow i drugie tyle obcokrajowcow, zeby probowac ( i to niesmialo) sie wypowiadac.

Gość Teraz Tak
do hmmm....... widzę, że mówimy o tym samym....po prostu wielkie mmmmmmmmmmm :D :D :D oni po prostu ciągle tylko patrzą czy ci dobrze.... szok :D

Gość SAMIECOMEGA
NIE ISTNIAŁA I NIE ISTNIEJE MAŁO RACZEJ NIE BĘDZIE ISTNIEĆ. JEŚLI NIE ZNALAZŁEM NIKOGO KTO ROZUMIE CO TO ZNACZY KOCHAC SAMEGO SIEBIE TO IE WIDZĘ JAKIEJKOLWIEK SZANSY NA ZAISTNIENIE TEGO JAKO ZJAWISKA.

Ni musisz się tłumaczyć :-D Chyba, że czujesz taką potrzebę :-D