Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonka-28

gry na ps2

Polecane posty

Gość zielonka-28

Temat i pytanie nieco z innej beczki,ale nie wiem gdzie zasiegnac porady,postanowilam wiec sporbowac tu:)Moze znajdzie sie ktos kto orientuje sie w kwestii gier na ps2 ,otoz moje pytanie jest takie;moj maz chce mi kupic gre na ps2 , heh tylko dlatego zeby skonczyc moje narzekanie na temat tego pudelka(moje kochanie potrafi 3/4 dnia przesiedziec na fotelu grajac w pilke nozna- katastrofa)i postanowil mnie zarazic mania gier.Nigdy nie gralam w zadne gry zarowno na ps2 jak i na komputerze takze jestem wielkim laikiem i teraz mam problem nie wiem co mam wybrac,jaka gre?Pomozcie i podajcie jakies tytuly gier ktore moglby mi maz kupic,dodam ze nie interesuja mnie zadne wyscigi strzelanki bijatyki raczej gry przygodowe,akcji itp,a jescze jedno pytanko czy sa jakies w miare nie trudne gry w ktore mozna grac w dwoch?Bede bardzo wdzieczna za porady!!

Gość moze...
tomb raider :) my z facetem mamy 2 konsole :P ps2, game cube najbardziej lubimy horrory i przygode :) zbieramy unikatowe, ciezko dostepne i oryginalne gry, ale w media markt znajdziesz ich tone po dobrej cenie, bo ja moge polecic tylko dosc trudne :P mamy po dwadziescia pare lat, mieszkamy razem, pracujemy a przy konsoli bawimy sie jak dzieci :D nie ma jak wieczor przy dobrej gierce z chipsami :D i nawet pogram w pilke nozna albo wyscigi, wtedy jestem ta najlepsza dziewczyna na swiecie :D i moze sie pochwalic przed kumplami! fajna sparwa, mowie Ci :) pozdro A.

Gość moze...
gra na dwoch? ciezko... tak zeby dogodzic tobie i jemu... my gramy w pojedyncze na zmiane :P albo wybieramy sobie misje do rpzejscia... we dwoch to wyscigi, pilka nozna, bijatyki... dodam, ze ciezko sie gra na podzielonym ekranie wiec lepiej przezyjcie razem jakas przygode :)

Gość zielonka-28
bardzo ci dziekuje za odpowiedz,to moze powiem mu zeby kupil tomb raider,a nie bedzie za ciezka dla mnie jak na pierwsza gre?Uwielbiam ogladac horrory wiec myslalam ze moze z tego gatunku jakas gre np.silent hill tylko nie wiem czy dam rade jak na poczatek.Wielkie dzieki za odpowiedz

Gość moze...
uuu silent jest ciezki nie tylko jesli chodzi o poziom trudnosci, ale troche tez oddzialywuje na psychike ;) wiem bo jestesmy milosnikami tej serii :P ja jestem fanka tomb raidera, jest swietny :) ale najlepiej przejdz sie do sklepu, najlepiej media markt czy cos w tym stylu, mozesz sobie zobaczyc gre, przeczytac na pudelku i sama ocenisz co by Ci odpowiadalo :) my mamy i polecamy: cala serie silent hill, resident evil (plus remake na gc), metal gear solid seria, tomb raidery , tenchu, shinobido, devil may cry, hitman seria, horrory japonskie (trudne!): forbidden siren 1,2, kuon kurde.. zapomnialam co my tam ejszcze fajnego mamy... ale sporo gierek na ta druga konsole jeszcze jest.. jak lubisz przygody to znajdziesz mnóstwo gier dla siebie!!! ale zorientuj sie troszke w temacie i wybierz sie do sklepu :)

Gość zielonka-28
bardzo ci dziekuje,poszukalam troche znalazlam opisy gier ktore polecilams i naprawde moga byc interesujace i mnie "wkrecic",mam tylko ostatnie pytanie, zauwazylam ze prawie wszystkie (o ile nie wszystkie) gry sa w wersji jezykowej ang.i jezeli nie zna sie jezyka czy to w ogole jest sens grac?czy dam sobie rade z cala fabula takiej gry? Media markt niestety jest poza moim zasiegiem gdyz mieszkam w malym miasteczku,maz po prostu kupi przez allegro tytuly ktore mu podam. Pozdrawiam Cie goraco

Gość moze...
niestety wiekszosc gier jest po angielsku ale jest to dobra mtoda aby sie nauczyc jezyka :D moj facet w ten miedzy innymi sposob nauczyl sie pieknie jezyka :) nie panikuj! kazdy da rade! jak znasz inny jezyk to na allegro znajdziesz sporo gier po niemeicku.. ale ja takich unikam i biore tylko angielski :) tzw 3xA jezyk w grze, pudelko, instrukcja po angielsku pozdarwiam i zycze sukcesow :)

Gość moze...
my to jeszzce szukamy gier gdzie w oryginale jest japonski a tylko napisy po angielsku zeby lepiej poczuc klimat ;)

Gość boczek952
Cześć jeżeli poszukujesz jakiś fajnych, ciekawych gier to polecam Ci stronę z recenzjami gier www.multigracz.com.pl . Na pewno znajdziesz coś dla siebie . Mam nadzieje że pomogłem.