Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek23

Seks z dużo starszą ode mnie -

Polecane posty

Gość Marek23

Pytanie do kobiet. Czy starsza kobieta może mieć ochotę na dużo młodszego czy poprostu uważa go za główniaza i nic z tego. Bo chodzi o to że jeżdżę do pracy z taką zajebistą mężatką która ma chyba ze 37 lat, ale sztuka że bania mała. Patrzy tak kusząco i wogóle uśmieszki te sprawy... że tylko się brać za robotę :-) Czy waszym zdaniem może ona mieć ochotę na małeconieco... Co robić... Pomóżcie

Gość zojka14
oczywiscie że może mieć ochotę ...starsze kobiety mają takie same potrzeby jak młode ...a może jeszcze większe ia przede wszystkim wiedzą czego chcą

Gość _Koneser
Nom mowa, są takie ryczące 40-stki. Uśmiecha się bo może Cię lubi, zagaj coś zaproponuj jakiś obiad po pracy. Zaczniej działać jednym słowem. Zależy jak jej się układa z partnerem czy jakiegoś ma, może już ma dość facetów i nie chce mieć z nami do czynienia. Ciężko ocenić czy ma ochotę ty ją widzisz codziennie my wcale. Ale życzę powodzenia :>

Gość gość
37 lat=starsza Pani....Dzikie SZOKE!. To ja za 9 lat zaczne juz strugać trumne i spisywać testament.

Gość myśliwy Stefan
działaj chłopie, będzie rogacz do ostrzału, albo poczekaj ze dwa tygodnie niech rogi mężusiowi podrosną

Gość Marek23
Jej chłop za granicą siedzi. A co do tego obiadu to trochę nie bardzo zaproponować komuś kto wiekowo cię sporo przerasta a tym bardziej że ma córkę troche młodsza ode mnie, ale jej dużo brakuje do mamy :-)

Gość Damianek
Noo sam jestem ciekaw co myśli taka po 30ce o młodym zapaleńcu... Może są tu takie?