Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbigniew_pietka

prezent na mikołaja, pod choinke

Polecane posty

Gość zbigniew_pietka

Kogo jak nie was moje drogie kobiety mógłbym spytać o to:D a mianowicie chodzi mi o prezent dla dziewczyny na mikołaja i pod choinke. Szukam czegoś orginalnego, czegoś co ją zaskoczy, co będzie jej przypominać o mnie:D nie chce kupić misia, perfum, łańcuszka, bo to jest takie normalne, i było już wsumie kiedyś:D co wy byście chciały dostać ale takiego mniej albo w ogóle niekonwencjonalnego, niespotykanego, orginalnego?:D

Gość dugowosa
cos zrobionego wlasnorecznie od serduszka:)

Gość autor posta
tylko tyle? nikt wiecej sie nie wypowie??

Ja postanowiłam, że dam swojemu tacie kalemdarz - plakatowy ze zdjęciami wnuków. Sa drukarnie które coś takiego wykonują i nie tylko kalendarze, ale np notesy. A w taki kalendarz, terminarz mozna " wpleść" fajne fotki twoje, Wasze - razem przypominajace o miłych chwilach, albo w miesiacu w którym twoja dziewczyna ma urodziny - kazda katrka w kalendarzu bedzie miała kwiaty w tle a w miesiacu urodzin - torcik

oj miałobyć w miesiącu imienin - kwity, albo w marcu - jezeli oboje swietujecie 8 marca

A jeszcze coś! A może tak zrobiłbys własnorecznie ( badź przy pomocy kogoś zaprzyjaznionego) pierniczki w kształcie serduszek, gwiazdek ozdobił lukrem zapakował w przeźroczysta folie ładnie przewiazał i załączył liscik cos w rodzaju : Dla mojego serduszkla, gwiazdki...