Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaaa58

1 tydz.ciąży

Polecane posty

Gość zosiaaa58

jestem w 1 tyg ciąży. moje malenstwo ma 7 dni ;) termin porodu mam na 5 sierpnia... ale ja powiedziec narzeczonemu ??

Gość MamusiaSynusia
pierwszy tydzien????i lekarz tam cos zobaczył??

Gość doll
W pierwszym tygodniu ciazy tak naprawde sie w ciazy jeszcze nie jest:)

Gość mam nadzieje ze to zart
gdyby mi lekarz ustalil termin porodu w 1 tyg ciazy to bym lekarza zmienila :classic_cool: hehehehehe

ej no co się dziwicie, tutaj niektóre dziewczyny są w ciąży kilka godzin po stosunku:P Czasem nawet bez wytrysku heh

Gość lolka ta od bolka
czasem nawet jak jest peeting w ubraniu, na kafe wszystko mozliwe

Gość andora
Emi, kochana, nie zapomnij, że również bywają takie, które zachodzą w ciąże przez bokserki, od obcierania się i przez "kropelkowanie" (myślałam że umrę jak to przeczytałam) :):):) Do autorki - > a kto ci stwierdził tak wczesną ciążę i wyznaczył termin? Skoro to tydzień od zapłodnienia, to jeszcze nawet nie dotarłaś do terminu miesiączki, w którym jeśli krwawienia nie dostaniesz, to możesz podejrzewać ciążę. Pamiętaj też, że nie każda ciąża kończy się szczęśliwym rozwiązaniem - statystycznie rozwija się i prawidłowo przebiega tylko 25% ciąż ze wszystkich zapłodnień. Chyba jesteś w urojonej ciąży.

Gość o matko gorszej gafy niewidzia
łam ;p

Gość MamusiaSynusia
cos autorka sie nie pokazuje czyzby sie zawstydziła :P a moze nie miałą co robic i tak sobie napisała zeby cos napisac :)

andora no tak tak, pamiętam oczywiście:) dużo jest sposobów, sex jest niepotrzebny:) mój mąż ma bokserki z czarownicą latającą na dużym fiucie zamiast miotły a ja je noszę do spania- i jestem w 8 miesiącu ciąży!!! Ciekawe czy to miało coś wspólnego:P

Gość buhahaha ha ha
pierwszy tydzień ciaży, czyli jeszcze przed zapłodnieniem, gratuluję poczucia humoru.

Gość hahahahaha aż monitor
poplułam. Oj dawno się tak nie uśmiałam hahahahahahahahahahahaha. Masz jeszcze jakieś podobne kawały?????? prowokacja jak nic.

Gość kasiula 29
Dobre...nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D To w takim razie czekamy do 5 sierpnia na rozwiazanie :D :D :D :D :D :D :D

No czekamy:) Ale jeszcze trzeba w międzyczasie temu narzeczonemu chyba powiedzieć co?:)

Gość nawet
Bee sie robi 10 dni od zapłodnienia :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i jeszcze powiedz że ginekolog wykrył ciążę :D :D :D :D to sama do niego pojde ;)

a wy dziwne jestescie...nie wiecie ze kobieta sa wiatropylne?:D w ktorym wieku wy zyjecie...

mila w XXI!! I powietrze jest baaardzo zanieczyszczone, więc kto wie, może masz rację:P

mila7 tak kwaśne deszcze i wtedy właśnie występuje zjawisko zaciążenia poprzez "kropelkowanie". Trzeba z parasolem chodzić:P

ej, to ja już teraz wiem dlaczego do łask wróciły te płaszcze przeciwdeszczowe plastikowe. I kalosze też są w modzie. To wszystko są środki antykoncepcyjne!!!!

o fuck...a dzisiaj snieg padal aja bez parasola..nawet kaptura nie mialam... pojde jutro do ginekologa i sie dowiem ze bliźniaki...na bank!

Tylko jeszcze dzisiaj poszukaj objawów. Piersi ci się już pewnie powiększyły tylko jeszcze coś cię musi pobolewać, bo jak bez tego? A i mdłości już musisz mieć. Wredne jesteśmy, ale fajnie tak się czasem pośmiać:D

no ja nie wiem czy to jest powod do smiechu...:( jestem w pierwszym dniu ciazy blizniaczej:( ;)

kto wredny? ze niby my? nieee....co ty gadasz... toz my mile jestesmy...:P