Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musialam sie pochwalić.

CZY SPOTKALIŚCIE KIEDYŚ NA ŻYWO SŁAWNĄ I ZNANĄ OSOBĘ ?OPOWIADAJCIE....

Polecane posty

Gość musialam sie pochwalić.

mieszkam we Francji i nie uwierzycie pewnie ale widziałam na żywo z odległości 2 metrów tak piekną kobiete ,że mnie zatkało.była chyba bez makijażu .miała rozpuszczone długie włosy niefarbowane..byla naturalnie piękna ..wyglądala jak jakieś zjawisko..wiecie o kim mówie ??? ANGELINA JOLIE..szla z dziećmi..do dziś każdemu sie chwale w pracy i wszędzie ,że mialam szczęscie ją zobaczyć na żywca..i przekonać sie jak wygląda naprawde..więcej takiej kobiety pięknej jak ona nie widziałam nigdy !!!! możecie sie smiać ale dla mnie to było tak wielkie przezycie ze widziałam angeline ze poprostu miałąm ciary..do tamtej pory tylko o niej czytać mogłam..i założe sie ze zadna z was i zaden z was nie miał okazji widziec jej na żywo !! pozdrawiam

Gość bllezerosamku
a ja dode widziałam na koncercie z bliska bo stalam zaraz pod sceną.jest calkiem inne niz w tv i gazetach.wyglada na żywo jak szkapa.nogi miała jak patyczki .aż byłam w szoku bo myslalam ze jest grubsza.

mi sie zdrazyło widziec pare osób miedzy innymi dorota Naruszewicz, Peja, Katarzyna Glinka , Zielońska najbardziej jednak i najmolej wspominam spotkanie z Robertem Moskwą z tego wzgledu ze zamienilismy słowo spoko czlowieczek

Gość vcvcvcvxcx
o rany! angelina to człowiek jak każdy... pfff!

Gość noefies
Ja to się napatrzyłam na "gwiazdy" jak pracowąłm w dużym centrum handlowym w Warszawie. Często przychodzili tam ludzie znani z tv.

Malgorzate Foremniak, CUGOWSKIEGO , tego Rafalskiego z klanu nie wiem jak ma ten aktor na imie :-o :-o o i Golców jak robili zakupy. No i wokaliste z RAZ DWA TRZY. :-D

Gość kobieta z dupą zamiast głowy
Kajah. W Empiku na Marszałkowskiej i nawet zamieniłam z nią dwa zdania, ówcześnie nie poznając jej :-o, na pierwszy rzut oka i słowa całkiem spoko.

Gość robert kubica rafal cieszynsk
ze sowja laska ta alzbieta, mroczka, tego blondyhna grubszego z kabaretu co plusa reklamuja, wokaliste kombii, grzekgorza markowskiego....

Ja widzialam na lotnisku w Warszawie Cielecka i jej kolezanke po fachu Ostaszewska. Dwie male szare myszki. Obie sa bardzo male.

Gość taratatatat
a wiec z tych bardziej sławnych i mniej; Katarzyna Figura mam autograf przemiła osoba Bogusław Linda nie miał czasu dac autografu bo mu se nie chciało ;/ Magda Famme czy jaos tak takze mila osoba autograf z dedykacja :"D Mój facet widział Dode i podobno bardzo sie rozczarował, powiedział ze z bliska nie wyglada tak jak w telewizji jest o wiele brzydsza, czy wierze w to niewiem. Musiałabym sama ocenic. Robert Gawrlinski z Wilkow spiewal nadzien dziecka mi do ucha bylo to dawno ale ok. Liroy z zona minelimy sie praktycznie otarlimy :D nie gadałam z nimi. Teraz wokalista z tego zespou co maja piosenke ide na plaze w centrum handlowym. Aktor z Na dobre i na złe ten co gra tego rosjanina kupowa u mnie okulary nie spytalam o autograf :( Michał Wisniewski ale to tajemnica.

Gość ejbisi
Ja widzialam Rubika i Mroczka bo mieszkaja na mojej ulicy :P Tylko nie wiem ktory to z dwoch Mroczkow ;) Kubice tez widzialam jak przyjechal na impre BMW Sauber. A ostatnio na powązkach Basie Mostowiak i żone Janosika :P

\" musialam sie pochwalić. mieszkam we Francji i nie uwierzycie pewnie ale widziałam na żywo z odległości 2 metrów tak piekną kobiete ,że mnie zatkało.była chyba bez makijażu .miała rozpuszczone długie włosy niefarbowane..byla naturalnie piękna ..wyglądala jak jakieś zjawisko..wiecie o kim mówie ??? ANGELINA JOLIE..szla z dziećmi..do dziś każdemu sie chwale w pracy i wszędzie ,że mialam szczęscie ją zobaczyć na żywca..i przekonać sie jak wygląda naprawde..więcej takiej kobiety pięknej jak ona nie widziałam nigdy !!!! możecie sie smiać ale dla mnie to było tak wielkie przezycie ze widziałam angeline ze poprostu miałąm ciary..do tamtej pory tylko o niej czytać mogłam..i założe sie ze zadna z was i zaden z was nie miał okazji widziec jej na żywo !! pozdrawiam \" Ona jest szpetna 40 letnia:P.A ja widziałem kilku plotkarzy z telewizji.W Łodzi Jasia Suzina a W Warszawie Sławcia Siezieniewskiego oraz kilku aktorów:P.

Gość angeline to widzialo wielu
mój szwagier widział też brada pitta i angeline bo pracuje w ameryce jako reżyser:)powaznie. i powiedział mi ,że angelina to jedyna kobieta -gwiazda któa nie zachowuje sie jak gwiazda. podobno nwet bez makijażu wychodzi często na sklepy itd. powiedział w kazdym razie ze jest nie tyle piękna co ma coś niesamowitego w oczach..coś szlachetnego.

hmm nie wiem czy jest sie czym chwalić, ale chodziłam z Gośka Andrzejewicz do szkoły i byłyśmy razem w grupie na wf-ie, wtedy jeszcze była brunetką...

Gość hgnhn
widzialam z bardzo bliska 1. Starego Olbrychskiego Gory 2. Karwowskiego z Czterdziestolatkow:PKP WARSZAWA 3. Maryla Rodowicz-lotnisko Okecie-mam z nia nawet zdjecie,bardzo sympatyczna:) 4.Zone jednego z Rolling Stones-otarlam sie o nia:) Kwasniewska, Dowbor,szejka z Arabii hehe-pracowalam w Janowie Podlaskim przy vipach:P 5Grzybowa z Plebanii

Gość angeline to widzialo wielu
a ja anie przybylska

widziałam Roberta Gonerę w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu i Kukuiza w Opolu, rozdawał wtedy uśmiechy na prawo i lewo ;):)

Gość zxvnm
ale masz podniete!!! żąl! angelina jolie nie jest wcale ładna! jest zwyczajna, przeciętna, a pozatym jest zwykłym człowiekiem jak kazdy z nas. XD

Gość dorotka-
angelina jolie piękna???! buhaha... nic w niej pięknego nie widze. kobiet o takim typie urody jak ona jest mnóstwo

Gość doda_doda
Ja spotkałem kiedyś z kumplem jak szlismy ulicą Dodę! Prawdziwą! Tą z telewizji! Krzykneliśmy: "Doda, Doda zrób nam loda!". Ona się odwróciła i popatrzyła na nas! Jej ochroniarze niestety też, spuścili nam taki wp***l że trzy tygodnie chodziłem ze śliwą na ryju :-( Ale WARTO BYŁO!

Gość ooooooooooooooooooooooo
ja widziałam Glace ze Sweet Noise - spotkałam go w Warszawie, a pozatym na byłam na koncertach i widziałam Roberta Gawlinskiego, Beate Kozidrak, Iwana Komarenko, zespół Hey, K.Krawczyka.

Gość ja widziałam .................
-Norbiego -Koroniewska - Cypriańskiego - Cichopek - Olge, Aśke, Bogusia, Tomka z M jak Miłość To był zlot fanów M jak Miłość w moim mieście :P

ale mi milo sluchac takich komplementow o angelinie bardzo ja lubie i uwazam ze jest piekna:) ja widzialam na zywo dode, mroczkow, kwasniewska olke, kaske figure, ilone felicjanska, flinte, tole z bloga, cihopek z hakielem doda jest szczuplutka a kaska ch bardzo drobna tv pogrubia

hihihihihihihihiihih..to z doda i lodem bylo gitne:) ja chodzilam do szkoly z Ania z zespolu "Łzy"...jak dla mnie bardzo zarozumiala osoba...zdradzila meza,zabrala dziecko i nie pozwalala na spotkania. do tego widzialam we wrocku tego grubiutkiego kolesia z kabaretu Rak chyba. ja jednej imprezie ,chyba to bylo w "9-ej bramie" we wrocku poznalysmy z kumpelami Tomka Ratajczyka-nam to niestety niewiele wtedy mowilo,o formule wiem niewiele,nie interesuje mnie to...przychodzili do nas czasem na piwko z kumplami-jeden bardzo wysoki gral w kosza,drugi niski,chyba od zapasow,ale imiona juz mi uciekly

Gość serweryn2loj8
to ja sie też pochwalę :) - Nina Terentiew - Artur Rojek - Roisin Murphy (na koncercie) - Piotr Rogucki ( COMA) - Obie dziewczyny z Sistars - Chylińską - Skawńskiego -perkusistę z O.N.A. ale nie wiem jak sie nazywa -jak byłam mała nasza szkoła miała zorganizowane spotkanie z panem TIK-TAKIEM :P - staruszka Krzysia Ibisza - Bryndala - Zakościelnego wiecej grzechów nie pamiętam

Gość super laska to fakt
ANGELINA JEST FAKTYCZNIE PIĘKNA

"doda_doda Ja spotkałem kiedyś z kumplem jak szlismy ulicą Dodę! Prawdziwą! Tą z telewizji! Krzykneliśmy: "Doda, Doda zrób nam loda!". Ona się odwróciła i popatrzyła na nas! Jej ochroniarze niestety też, spuścili nam taki wp***l że trzy tygodnie chodziłem ze śliwą na ryju Ale WARTO BYŁO! " To powinniście do sądu zgłosić:P.