Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musialam sie pochwalić.

CZY SPOTKALIŚCIE KIEDYŚ NA ŻYWO SŁAWNĄ I ZNANĄ OSOBĘ ?OPOWIADAJCIE....

Polecane posty

Gość serweryn2loj8
ooo i jeszcze na mieście taką starszą babkę ze "złotopolskich" i marie peszek

Gość jak byłem na pierwszym
roku ARCHITEKTURY PP spotkałem przy wejściu do akademika na Kórnickiej nieznaną już nikomu Urszulę Sipińską, młodą ,śliczną, spojrzała na mnie tak jakby chciała mnie osrać. Teraz ja jestem przystojnym starszym panem a ona starą krową.

Gość samaEwusia-lat44
a ja za dobrych,starych czasów,popiłam sobie tęgo z pawłem kukizem.nie ma sympatyczniejszego mężczyzny w rockowym światku.nie wiem jak jest teraz,bo podobno paweł jest abstynentem. poznałam też fiolkę najdenowicz-głosna,hałasliwa,ale bardzo sympatyczna.

Gość seremata
a ja widziałam Beatę Scibakównę, niska jest. w tv wyższa się wydaje miałam okazję zobaczyć na żywo Dańca, hmmmmmmmmmmmmm, podobnie jak w tv wyglada

Gość seremata
niska też jest Fajkowska, Kozidrak i Kurowska

Gość a ja sie zgadzammm
ja widzialam Dode w Manufakturze w Łodzi, niziutka jest strasznie, to bylo jakies 2 lata temu i szla oczywiscie w zlotych kozaczkach :o - Wisniewskiego, bardzo fajny czlowiek - Tatiane Okupnik za czasow blue cafe (tez bardzo fajna jest) - tego z trubadurow łysego nie pamietam jak on sie nazywa - piosenkarke disco polo Daniele :D swietna babka hahahaha :D - Miska Koterskiego w Galerii Lodzkiej, zarl syf z mcdonalda bleee - skoczkow narciarskich wszystkich prawie w 2003 roku na zawodach w ZAkopanem :D - Frytke kiedys na piotrkowskiej z kolezankami zagadalysmy o autograf, wydala sie sympatyczna (pewnie dlatego ze ja jako jedyne o autograf prosilysmy hahaha :D), pamietam krzyki za nia - frytka Ty dziwko etc, zal mi jej bylo troche... ogolnie sporo osob z polskiego show businessu widzialam/znam, moj ojciec pracuje w rozglosni radiowej i jak sa jakies imprezy czy koncerty to wchodze za kulisy :D - cale De Mono poznalam, Krzywy jest malutki!!!

Gość dawajcie dalejk

Gość a ja sie zgadzammm
o, Fajbusiewicza poznalam, tego co prowadzil 997 :D znam corke Marka Belki i syna tez, chodzili ze mna do liceum widzialam Tuska na żywo, mial u nas "wyklad" przez wyborami 2005 :D Magde Femme widzialam czesto widuje w Carrefourze u mnie w dzielnicy prezenterke TVP3 łódzkiej, nie pamietam jak sie nazywa ale jak wy nie z Łodzi to nie bedziecie wiedziec i tak ;) z Idola znam kilka osob (tzn jedna osobe znam bo studiowalam na tym samym wydziale z nim, a reszte z widzenia) moj ojciec znał Leona Niemczyka, czesto bywał na łódzkiej giełdzie, a moj dziadek swego czasu znał Jana Tomaszewskiego jak w Grand Hotelu siedzial czesto z jakimis kolesiami z mafii :D kuzwa duzo tego :o

Gość ytttr
w zeszłym tygodniu widzialam pudzianowskiego na plabu konstytucji, na centralnym tego bladego krisa z mam talent a pozniej karolaka

Gość ytttr
wojewodzkiego tez widzialam jakos latem na parkingu go minelam,naparwde z niego przystojniak :)

Gość zygmunta hajzera
widzialam w carrefourze jakies 3 tyg temu

Gość jflkshanvs
A ja co roku widzę Marcina Dańca w Pasterkę, bo przyjeżdża ze swoją żonką i dziećmi do rodziców. Jego zona pochodzi z miejscowości, w której ja mieszkam

Krzysztofa Globisza i Artura Dziurmana w Krakowie, Lady Pank, Kayah, Majka Jeżowska, Dżem na koncercie... Dodę w Ustce-po tym jak zrezygnowała z programu ,,Bar\" bardzo ładnie wyglądała-ale wtedy jeszcze nie była taka sławna ale trochę wulgarna

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci