Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona siostra

Mój brat to tyran

Polecane posty

Gość zmartwiona siostra

Mój brat terroryzuje swoją rodzinę. Maltretuje ich psychicznie i fizycznie myślę, że też. W ich domu panują ciągłe awantury i wyzwiska, nie mają chwili spokoju chyba, że on jest akurat w pracy. Na boku ma jakieś kochanki które wydzwaniają do domu. Istny koszmar... Bratowa jest chora na schizofrenię i raczej są marne szanse na wyleczenie przy takiej atmosferze w domu. Ciągle ją wyzywa od debili itp. Krzyczy, że nie umie gotować sprzątać itp. Najbardziej szkoda mi dzieci. Starsza córka lat 17, od której to wiem i młodsza 7letnia. Ta młodsza nie radzi sobie w szkole, jąka się, jest wystraszona. Wychowawczyni wysłała ją do psychologa. Oczywiście do wizyty nie doszło. Nie wiem co robić jak im pomóc. Żadne rozmowy nie przynoszą skutku. On robi co chce i niszczy tę rodzinę. Co mogę zrobić, może ktoś wie? Czy mogę sprawę zgłosić policji, prokuraturze ale raczej anonimowo. Ratunku dajcie jakieś mądre rady. To poważna sprawa

Gość zmartwiona siostra
Parę razy była u nich policja ale nic to nie dało. Tydzień niby spokoju i znowu. Szkoda mi dzieci. Bratowa nie zrobi nic bo się go boi. Zresztą później wmawia jej ,że to jej urojenia.