Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papla23

ile czasu trzeba odczekać?

Polecane posty

Gość papla23

witam! mam pytanie właśnie przestałam brać tabletki anty(brałam 5 lat) ile czasu trzeba odczekać żeby można zacząć starać się o dziecko? i czy zaraz po odstawieniu można zajść w ciążę?

Gość xdvdxvdni
nie które kobiety raz zapomną wziąć i zachodzą a Ty się pytasz ile odczekać?

Gość papla23
chodzi mi o to żeby było wszystko w porządku raczej nie chciałabym mieć bliźniaków bo to będzie moje pierwsze dziecko i nie wiem jak dam sobie radę a z dwójką lub więcej jest raczej trudniej. i chciałam się dowiedzieć ile w tym prawdy że zaraz po odstawieniu będzie ciąża bliźniacza

Takie pytania najlepiej skierować do swojego gina. Ja do mojego mam zaufanie.Brałam pigułki 4 lata,gin stwierdziła żebym zrobiła miesięczną przerwę i potem się starać. ,,Majsterkowanie\" zajęło nam 9 miesięcy. Czytając te forum różne są odpowiedzi kobiet - niektóre nie robiły przerwy,inne mieisąc,jeszcze inne 3 miesiące a czytałam że i ....6 miesięcy.

Bezpiecznie jest odczekać 3 miesiące ze względu na obniżony poziom kwasu foliowego w trakcie brania tabletek.

Gość ZULA 1111
Mi udało się po tygodniu od odstawienia tabletek :) Przez ten jeden tydzień występowały przeszkody natury technicznej ;)