Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow ta najgorsza

obrazila sie bo nie moglam sie spotkac

Polecane posty

Gość znow ta najgorsza

A wlasciwie to nie ze sie nie moglam spotkac, a tylko ze nie moglam spotakac sie wczesniej niz bylo zaplanowane... Nie jest jedyna osoba w moim zyciu, pod ktora ukladam swoj plan dnia. Planowalysmy wieczorem, a nagle sie okazalo ze jej bardziej pasuje 14 czy ktoras tam. I wielki foch, bo ja nie moge :O Bylo to w ogole technicznie niemozliwe, bo mnie nie bylo w domu. I niech sie obrazaja ile wlezie... Nie potrzebuje takich kolezanek egoistek :O

Gość ja też nie potrzebuje takich
:O:O które na uczelni żerowały a teraz nawet się nie odezwą, właśnie straciłam koleżankę ..

Gość brak słów
Jeżeli zadzwoniłaś, przeprosiłaś i uprzedziłaś to pretensji to siebie nie miej. Różne rzeczy mogą w końcu wyskoczyć. Mnie irytowała zaś jedna koleżanka, która się ze mną umawiała,zapewniała że przyjdzie a nie przychodziła. nawet nie raczyła zadzwonić i uprzedzić że jej nie będzie. A ja głupia czekałam na nią. To dopiero mozna sie wpienić. Innym pewnie się wydaje że nie mamy nic innego do roboty tylko na nich wiecznie czekać

Gość ja też nie potrzebuje takich
niestety tacy są ludzie:O pewnie się spotkamy bo w sobotę za tydzień mam rozdanie dyplomów więc pewnie się będzie przymilać..a jak przyjdzie co do czego to nawet nie znajdzie czasu na spotkanie tak minęło 5 miesięcy i ani chwili to chyba że miałam jej pomóc z mgr to przyjechała w niedziele i zbałamuciła mi czas...koleżanka:O

Gość znow ta najgorsza
ja nawet nie mialam o czym uprzedzac!! Bylysmy umowione na godzine 18 (zreszta od ponad tygodnia), a tu nagle ona o 13 dzwoni zebym przyszla o 14, bo teraz akurat jej wyszlo, ze jej bardziej pasuje :O Jakbym mogla to w sumie nie ma sprawy (chociaz troche i tak pozno dzwonila...). Ale nie moglam. A ta sie obrazila :O Pewnie myslala, ze swiat sie wokol niej tylko kreci...

Gość brak słów
Jeszcze jedna znajoma, to jak potrzebowała opieki nad dziećmi bo musiała coś załatwić ( takie sytuacje się zdarzały wielokrotnie), to wiedziała gdzie się zgłosić. Jak ostatnio odebrała dzieci to słuch później po niej zaginął. Pewnie się znowu odezwie jak będzie coś potrzebować. Niektórzy ludzie to potrafią bazować na naszej naiwności i dobrym sercu. Ja już niestety zmądrzałam

Gość brak słów
Jeżeli tak wyszło to nie miej do siebie pretensji. Umówiona byłaś na konkretną godzinę. Do tego czasu pewnie miałaś inne wazne sprawy. Koleżanka powinna to zruzumieć

Gość brak słów
Amancie - nie chodzi o spóźnienie się ale o olewactwo innych osób

Gość znow ta najgorsza
akurat spozniania sie tez nie lubie... Trzeba cenic swoj czas. Moze tego nie okazuje - ale nie lubie spoznialskich, zwlaszcza notorycznych ;) I nie lubie tak zmieniac planow tak tuz przed. Zwlaszcza, ze naprawe mialam cos bardzo waznego wowczas zaplanowanego. A ona sie najzyczajniej w swiecie obrazila, jakby byla najwazniejsza :O