Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do doświadczonych

objawy po odstawieniu tabletek anty a objawy ciąży

Polecane posty

Niecały miesiąc temu przestałam brać Logest i teraz się martwię, bo dziwnie sie czuję: jestem ospała, zmęczona przytyłam i spuchłam jednocześnie mam wypukły brzuszek mam apetyt itd... co prawda podczas brania tabletek również odczuwałam skutki uboczne ale myślałam, że po odstawieniu wszystko wróci do normy i może jeszcze woda zejdzie, schudnę a tutaj takie coś... martwię się bo ok miesiąc temu byłam chora (wtedyjeszcze brałam tabletki więc nie użylismy prezerwatywy) ale brałam też lekarstwa PODOBNE do antybiotyków i może one osłabiły... już sobie wkręcam trochę ale naprawde dziwnie sie czuje i dlatego jestem ciekawa: czy któras z was po odsatawieniu tabletek miała podobne objawy? albo czy moje samopoczucie przypomina wam wasze objawy ciąży w pierwszym miesiącu ? :o

Gość cos tam kiedys tam
Mam dokładnie to samo nie mam miesiaczki od prawie dwóch miesiecy zrobiłam juz 4 testy ciażowe nie zabezpieczalismy sie ale on wyskaiwał wczesniej testy wyszły negatywanie ale ide jutro zrobic test z krwi, nie wiem co sie ze mna dzieje tez mam brzuszek ale on jakby taki cieżki byl jestem ospała,wczesniej zazywalam nowynette odstawiłam a dokładnie wziełam ostatnia tabletke chyba 11 wrzesnia a pózniej miałam okres i do tej pory nic, ide do lekarza sama nie wiem co mi jest.

Ja raz po odstawieniu tabletek czekałam pól roku aż mi okres wróci, to normalne. Ale za to jakie napięcie przedmiesiączkowe było, mówię wam ;)

czyli to raczej przez odstawienie tabletek? ja jutro ide do lekarza i wszystkiego sie dowiem ale strasznie sie boje... tabletek nie bralam az tak dlugo - tzn od wakacji wiec nie wiem czemu teraz az tak źle sie czuje i tez troche jak przed okresem - no ale po nim ani sladu :(

jak dla mnie to objawy po odstawieniu tabletek. brzuszek nie rośnie tak szybko (ja miałam pod koniec 3 miesiaca lekko wypukły, a część dziewczyn dopiero ok 5 miesiąca ma brzuszek), tyć zaczęłam w 4 miesiącu, a dopiero w 6 wróciłam do wagi sprzed ciaży (w pierwszych miesiacach schudlam 5 kg), co do opuchnięcia to do dziś nie spuchłam :), apetyt, no cóż wrócił ok 4 miesiaca, na początku nic, zmęczenie, no cóż w końcu mamy listopad, najbardziej depresyjny mieisąc w roku. do lekarza idź ale jak dla mnie to przez odstawienie.

Gość do doświadczonych
nie no co do brzucha to masz racje, bo ja teraz mam tam po prostu balon !!! nie wiem co mam robić, wyglądam jak krowa , jestem cała nabrzmiała, czuje sie jakby mial nadejsc okres ale go nie ma :( czy wy tez tak mialyscie po odstawieniu tabletek? czy powinnam sie odchudzac czy moje ciało samo wroci do normy? ja juz zadnych spodni nie dopinam a wcale nie jem tyle i nie jadłam żebym mogla przytyc :O:O:O