Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotkooo

zdradzam faceta

Polecane posty

Gość zlotkooo

Jestem ze swoim facetem od 3 lat.... miesiac temu poznalam kogos, ciagle smsujemy spotkalismy sie i czujemy sie ze soba cudownie. Nie chce zostawiac swojego ffaceta , ale to nwszystko mnie juz przerasta... co robic?

Gość pomyśl
chwilke nad tym co robisz :o

Gość zlotkooo
mysle ciagle.... wiem, ze zle robie...nie umiem sobie z tym poradzic...:(

Gość zlotkooo
dupy jeszcze nie dałam!!

Gość pomyśl
Uuuuu, no nieźle...

Gość zlotkooo
niczym nie chce sie chwalic... poprostu sie wplatalam w cos... i nie wiem jak sobie poradzic... nie robie lodow i nie daje dupy

hmm.. spotykasz sie z innym jest ci dobrze alen ie chcesz zostawic faceta? to sie zastanów czego chcesz... a przedmówca chyba niezle został zraniony :]

Gość zlotkooo
nie wiem dlaczego wogole ta sytuacja ma miejsce... poprostu mam doczynienia z dwoma charakterami jeden jest meski i stanowczy drugi romantyczny i kochany ciezko jest mi zadecydowac...nie chce nikogo raniuc :(:(:(

sama musisz podjąć decyzję, przecież nikt z nas tego za Ciebie nie zrobi. miłość nie wybiera, nie jesteś winna temu że się zakochałaś. natomiast oszukiwanie partnera to juz inna sprawa... musisz wybrać które uczucie jest dla ciebie ważniejsze. pamiętaj tylko o tym, że na początku znajomości zawsze jest ciekawiej niż po kilku latach, a chyba nie chcesz zmieniać partnerów o kilka lat?

Oj dziecię, dziecię, Ty nie wiesz a my mamy wiedzieć. Obawiam się że po prostu szukasz frajerów co wezmą odpowiedzialność za Twoje wyskoki.

Gość zlotkooo
a faceci to moze inni sa? nigdy nie zrobilabym tego mojemu facetowi dopoki nie odkrylam ze pisze z jakas panna.... kiedy poznalam tego drugiego pomyuslalam ze skoro on mogl, to ja tez i nie bylo mi wcale szkoda, teraz czuje sie zle....

O jej czyli to Twój facet jest jednak winny:) Słuchaj ja mam kumpla który jest homo. To może z zemsty zdradzisz swojego faceta z laską i to będzie wina mojego kumpla:D :D:D:D:D:D

Gość zlotkooo
nie to nie jest jego wina, ale on spowodował to,że mysle innymi kategoriami bo wczesniej nie pisalam z nikim i z nikim sie nie umawialam....

hm a jakby zabił człowieka, ukradł brykę albo zgwałcił kogoś to też byś zmieniła kategorię myślenia i zrobiła to co on??

Gość zlotkooo
a co to wogole jest za porownanie?? wypowiedz bez sensu.... wszystkim tak latwo gadac.....

HE HE HE:D:D:D:D to powiem na poziomie xxyyxx:D:D:D Usprawiedliwiasz danie dupy tym że ktoś inny dał dupy. :D:D:D:D:D A tak na poważnie to właśnie jest problem. Że jak ciele zrobiłaś to co "wszyscy" robią, a teraz jest Ci źle:D

Gość zlotkooo
z nikim sie nie puscilam, to ze sie spotkalismy nie zonacza ze z nim spalam....! KRETYNI

Gość zlotkooo
SKAD WIESZ CO JA MAM ZAMIAR ZROBIC? GDYBY NIE WY FACECI TO NIE BYLOBY TAKICH CEREGIELI!! BO KAZDY FACET TO CHUJ!

"z nikim sie nie puscilam, to ze sie spotkalismy nie zonacza ze z nim spalam....! " A to co robiliście, bo ja już się pogubiłem??;) "KRETYNI !" Dzięki za uznanie:)

autorko - pytasz ludzi opinię, a potem nazywasz ich kretynami :O piszesz "zdradzam" a masz wielkie pretensje że ktoś mógł pomyśleć że sypiasz z tym drugim mężczyzną :O nie rozumiem w takim razie zupełnie sensu Twojego topicu. a obrażanie ludzi którzy kulturalnie wyrażają swoje zdanie (o co zresztą wyraźnie prosiłaś) jest poniżej wszelkich poziomów :O:O:O