Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errare_

Dałam się zaprosić na randkę a teraz nie mam jak sie z tego wykręcić

Polecane posty

Gość errare_

Nie chcę iść:( Jak delikatnie zasugerować, że nie mam ochoty, bo już mi przesżło:( Na pewno mu się nie spodobam:(

Gość marzenaka79
zrób go w bambo i zwyczajnie nie idź

nie wykręcaj się , idź - jak cię zaprosił to już mu się spodobałaś (przynajmniej wizualnie) - daj się bliżej poznać ... dlaczego chcesz się wykręcać??

Gość czyli problem tkwi
w twojej niskiej samoocenie?

Gość errare_
Tkwi w niskej samoocenie. na początku się cieszyłam a teraz patrze na siebie i ehhhh..... On mnie nie widział i tu jest pies pogrzebany. Znamy się tylko z telefonów. Po prostu często w pracy przełączałam rozmowy i od słowa do słowa nawiązała się rozmowa. Następnie zaproponował spotkanie a ja się zgodziłam i tu chyba był mój bład:(

Gość nie wycofuj sie
pozniej możesz tego załowac - co ci szkodzi sie z nim spotkac?:)

Gość errare_
A jak mu się nie spodobam to wtedy moja samoocena spadnie na łeb na szyję. Dźwigam 5kg nadwagę i czuję się jak wieloryb. Do tego żeby było smieszniej mam duży i brzuch i szczupłe nogi. Nie jestem w ogole proporcjonalna. Kurde no:(

Gość MADZIATTT
errare,troche więcej wiary w siebie,ubierz sie ,uczesz,umaluj i leć na randke :)

Gość errare_
Umówieni jesteśmy po pracy na obiad. Z wrażenia nic nie przełknę:( Nie wiem jak się ubrać. Codziennie do pracy raczej elegancko więc raczej zostanę przy takiej wersji:(

Gość no te 5 g nadwagi
zabrzmiało niczym nadliczbowe 100 kg. :D ubierz sie ladnie w cos co zatuszuje twoje mankamenty a wyeksponuje zalety, zrób delikatny makjaz i obowiązkowo usmiech na twarzy i IDŹ!!!! :):):)

Gość errare_
A w co sie urbrać? W pracy raczej chłodno bo oszczędności. Bluzka, sweter, spodnie takie eleganckie, buty na obcasie, rozpuszczone włosy, przydymione oczy...

Gość errare_
Nie widziałam. Randka w ciemno. Ale rozmawiac rozmawiało się miło. Do tego facet na poziomie, wyższa klasa:( A ja taka biedna i zagubiona:(

Gość be jaj ale z majonezem
nie rób jaj zgodziłaś się więc idz, boisz sie więc walcz z tym strachem :)

Gość kubek w kubek
Mam nadzieję, że spotkanie zaowocuje czymś dłuższym ;) Baw się dobrze, a skoro go nie widziałaś, to przecież też nie masz pewności, czy on wygląda jak Brad Pitt. 🌼

Gość studentkaaaaa
wiesz co dzisiaj wyczytałam ?? że faceci są mnie krytycznie wobec nas niż my same... spotykałam się kiedyś z takim jednym facetem śliczny jak z obrazka, moje koleżanki się na niego napalały a on wcale nie szukał ideału ja uważam że mam beznadziejne nogi i kiedyś mu mówiłam, że nigdy mnie nie zobaczy w mini, bo mam beznadziejne nogi a ona tak na mnie patrzy " że niby co?" a uwierz mi moje nogi są daleki od ideału

Gość errare_
Ja do tego raczej podchodzę z dystansem. Bo wiem jak to moze być. Zakładam rózne warianty ale skłaniam się ku temu najgorszemu, bo wychodze z założenia, że lepiej jest sie miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować... No i co z tym swetrem? Może być? 100 lat na randce nie byłam:(

Gość errare_
jak go uwieść?:(

Gość myszzzz
Hmm... czarno-biały strój głupi nie jest, ale żeby nie wyglądać jak na spotkaniu u prezesa popracuj nad dodatkami (odpowiednie kolczyki, bizuteria, torebka). Nie wiem jaki masz styl, w czym Ci dobrze, w jakich kolorach :)

Gość errare_
No dodatki oczywiście. Nic innego nie wymyśle i nie kupię bo to już jutro:( Musze jakoś brzuch zatuszować. Włosy pokręce i rozpuszczę, paznockie na delikatny róz, biżuteria srebna, przydymione oczy, włosy rozpuszczone czarne...

Gość Berta_Beretka
żeby ukryć brzuch załóż jakiś szal lub apaszke bądż korale długie:D powodzenia na randce! uszy do góry:D

Gość myszzzz
no to będzie git, nie stresuj się tak. On prawdopodobnie żadnym Adonisem nie jest ;)

Gość kubek w kubek
Ładnie będzie. :)

Gość errare_
Zdecydowane, facet wie, że jestem w pracy i musze się jakoś ubrać. Więc będzie kimono i biała bluzka:) Bo tak prawdę mówiąc dobrze się w tym czuję. Zaraz idę się wymoczyć, włosy, jutro w pracy zrobie porządny makijaż, perfumy... Cos jeszcze? Na takiej prawdziwej randce sto lat nie byłam, restauracja, obiad, winko...hmmm

Gość myszzzz
Dzisiaj peeling, dobra maseczka, depilacja i olejek ostresowywujący do kąpieli ;)

Idz!!!!!!! ja tak mam zawsze ale sie zmuszam i ide i nie zaluje zazwyczaj:D

Gość errare_
NO:) A na randkę się zgodziłam bo dość mam monotonii, tylko dom, praca, dom... A tak to zawsze jakaś odskocznia, no i kiedy mam flirtować? Opowiedzieć jutro wrazenia?