Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybirdówna

pracuje ktoś w biedronce?

Polecane posty

Gość ladybirdówna

ja niedługo zaczynam :D🖐️ nawet zmienilam prace w biurze na prace w biedronce - lepsza kasa...

Gość siwka
gienio dokladnie lepiej na kasie hahaahah bo kasa napewno nie haha w biedronce pracuja panny z podstawowka:)

Gość ladybirdówna
gimnazjalisto co ty mozesz wiedziec o zyciu i o pracy jak rodzice na wszystko kase dają:O zadna praca nie hanbi, a praca w budzetówce to syf - wole biedronke... P.S. w biedronce nie tylko są stanowiska kasjerów i magazynierów :]

Gość ladybirdówna
chyba jest roznica miedzy 1126 zł a 1850... siwka zdziwiłabyś się :o

Gość siwka
nie mowie ze wszystkie z podstawowka ale sa takie z podstawowka ktore niby zajmuja stanowiska kierownicze zenada ahah

Gość ramciamciam
ojej ograniczone Polaczki się odezwały... a czy autorka napisała gdzieś, że będzie pracować na stanowisku sprzedawcy czy też kasjera? są też prace biurowe, kierownik, księgowy

Gość ladybirdówna
w kazdym miejscu są nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednim miejscu

Gość trtrtrtrt
nie chce mi sie wierzyc ze zmienialas prace biurowa na kase bo to bzdura a napewno wiecej warobisz niz w biurze a ze po podstwowce sie tam pracuje to bzdura srednie koniecznie

Gość ladybirdówna
a nawet jeśli na stanowisku kasjera to wstyd? zadna praca nie hańbi, wszystko jest dla ludzi, a tak sie sklada,ze nawet kierownik czasem musi usiąść na kasie ;) lepiej siedzieć w domu i płakać uzalac sie nad soba, ze nie ma sie pracy :o

Gość ladybirdówna
zastepca kierownika

Gość ladybirdówna
ale poszłabym nawet gdybym miala okazje na kase, bo w poprzedniej pracy mialam okropna atmosfere, syf totalny i przede wszystkim małe pieniądze, 95% kierownikow i zastepcow zaczynało od kasy;)

Gość ladybirdówna
dziwne niektorzy mają podejście...

Gość siwka
zadna bzdura znam pannice ktora pracuje w biedronie po podstaw owce!!!!!

Gość siwka
w budzetowce masz szanse na awanse i podwyzki a w biedronie czeka Cie zaryp jakich malo

Gość siwka
wiem bo w niej pracowalam ponad 2 lata!!!!!

Gość ladybirdówna
akurat w tym dziale gdzie pracowalam szans na awans nie ma zadnych:O w biedronce jednak są, zalezy wszystko od tego czy pracujesz czy sie obijasz

Gość gość
Witajcie. Ja mam dylemat. Pracuję obecnie przy biurku w firmie w której robię wszystko i nic i zarabiam 1300 zł jako studentka ale muszę dojeżdżać 60 km codziennie. Mam na 8 rano a w domu jestem o 18 stej. Nie mam szans póki co na umowę o pracę. W mojej miejscowości budują biedronkę i będą przyjmować i z potwierdzonych informacji zarobki będą sięgać 1700 zł na rękę bez premii. Plusy takie że praca na miejscu i większa kasa oraz umowa o pracę. Co mam wybrać? ?

Gość gość
Moja koleżanka pracuje w biedronce,ma tylko zawodowke i ma 1800. Ja mam skończone studia i wolę chodzić na staże za 844 zł i zdobywać doświadczenie niż iść do biedrony. Atmosfera w miejscach gdzie ludzie nie mają wyższego wykształcenia jest tragiczna. Patologia cię zadziobie i się sama zwolnisz.