Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_02

anoreksja

Polecane posty

Gość ona_02

nie umiem sobie całkiem z tym poradzić. wykryto u mnie początki. jestem pod kontrolą lekarzy itd. już jest lepiej ze zdrowiem, ale miałam straszne braki.. kroplówki uratowały.. później ciągle tylko różni lekarze.. bo wszystko zaczyna być słabsze.. WSZYSTKO. i wcale nie trzeba doprowadzić sie do stanu typowego "kościotrupa", żeby mieć duże problemy ze zdrowiem.. dziewczyny, nie warto! nawet myślenie przez pewien okres sprawiało mi ból.. to było chyba najgorsze uczucie. ale teraz jest lepiej niż wtedy. :( musiałam się wygadać, chociaż troszeczkę tego, co przeszłam..

Gość ona_02
jakiś czas temu wypadały strasznie.. i wtedy już się zaczęłam bać. ostatnio też zaczęły, ale już teraz na szczęście tak nie wypadają.

a ja zazdroszcze wagi bo pewnie jest boska. anoreksja? jakos nie ptorafie o niej ze powiedziec kompulsy to dopiero koszmar

Gość odwykowa
to zapraszam do nas na worum IWBP :)

tam mialo byc: "nie potrafie o niej zle powiedziec" i od jutro znow sie bede w nia "bawic" a na iwbp jestem juz dawno ;p

Gość ona_02
co z tego, że waga jest ok, jak zdrowie pada.. :(

Gość odwykowa
iska_bj a jaki masz nick :) ??

hm,lepiej tu nie mowc,kiedys mialam iska_bj a teraz....na pewno sie znamy :P no dobra,powiem: DESIRE a Ty? :)

Gość odwykowa
Sandy :P

no to jasna sprawa:p a masz pomysl na szybki domowy przeczyszczacz? xenny nie mam a schrzanilam dzis sprawe ostro...

Gość polejka
'a ja zazdroszcze wagi bo pewnie jest boska. ' waga boska ??!! jak to sie przeklada na wysuszonego kosciotrupa ktory jest tysiace razy brzydszy niz otyla osoba, to wspolczuje :O tak wychudzone laski sa tak ohydne ze az sie patrzec na nie nie mozna bo zal zbiera :O

Gość polejka
czlowiek szczuply a nie czlowiek wychudzony :O nie czujesz sie lekko tylko zle :O jak dojdziesz kiedys do takiej wagi to zrozumiesz - i mam nadzieje ze dojdziesz, ze umrzesz albo przynajmniej bedziesz bezplodna :) im mniej debilnych genow kretynek w puli tym spoleczenstwo bedzie madrzejsze :)

Gość odwykowa
niestety nie znam., Moze jak masz to napij sie olejku rycynowego. Na mnie działał.

Gość odwykowa
czy ja wiem czy kretynka. To poprostu choroba. A choroba nie wybiera. To tak jakby trędowatego nazwać kretynem :/

nie mam wlasnie,zjadlam jablko i szklanka mleka do tego,dodatkowe kcal,ale moze to pomoze.... "jak dojdziesz kiedys do takiej wagi to zrozumiesz - i mam nadzieje ze dojdziesz, ze umrzesz albo przynajmniej bedziesz bezplodna im mniej debilnych genow kretynek w puli tym spoleczenstwo bedzie madrzejsze " w dupie mam Twoje slowa,predzej ciebie miazdzyca dopadnie. ale nie zycze ci smierci,bo taka chamska nie jestem. nie potrafilabym.

Gość polejka
nie porownuj wyboru stylu zycia/odzywiania do choroby bez wyboru. trądu NIE wybierasz a anoreksje owszem :O

Gość znam desire bu he he
nie przesadzajcie, malo ktora anorka wazy mnie niz 40 kg a z taka waga da sie zyc ja ciagle sie odchudzam, waze od 40 do 50 kg i zyje, problemy zdrowotne to mialam jak bylam gruba

Gość polejka
miazdzyca ?! za ZDROWE odzywianie :D ja dziecko dozyje poznej starosci cieszac sie zdrowuiem, gestymi wlosami i wlasnymi zebami :D jadac na mleku i jablkach dozyjesz 1/4 mojego wieku, bezwlosa, bezzebna z kruchymi koscmi i skora szorstka jak papier :D :D :D to bywaj bezzebny, lysy, chudy potworze :D 🖐️

Gość ona_02
dziwnie się czyta te komentarze.. polejka, to nie jest tak jak myślisz.. wiadomo, że nikt tego mi nie dał ani tym nie zaraził.. ale może jakbyś sama to przeżywała, wiedziałabyś jak jest na prawdę.. chcesz zjeść normalnie.. ale jakoś nie możesz do końca tego pokonać. np. mama robi kanapke, ale Ty ściągasz te masło po kryjomu, liczysz w głowie ile już zjadłaś i tak w kółko.. cieszę się, że przynajmniej ten problem rozumie moja rodzina, która ciągle mi mówi o tym.. i stara się pomagać. boję się, żebym sobie gorzej nie zrobiła.. ale wszystko narazie tak jakby lepiej :) bo to zależy od nas- od psychiki..

DO: znam desire bu he he zgadzam sie z Toba.nie wiem tylko,czy ten smiech to byl na moj \"widok\" ale ok

Gość ona_02
radzę Wam.. nie odchudzajcie się, na prawdę bo jak Wasze odchudzanie przerodzi się w obsesję to będzie źle.. i będziecie chciały, żeby cofnąć czas i nie popełnić tego głupstwa.. no ale to jest czasami silniejsze..

Gość onaa_01
:(

Gość MagdiTTTTTa
wiem o co chodzi...najgorsze jest to ze anorektyczką sie jest do konca zycia...niewazne ile sie waży ....to jakis koszmar...NIC nie pomaga, NIC NIC....psycholog?? ma w D... twoje problemy, chodzi o kase...rodzina chce pomóc, ale tak naprawde NIE ROZUMIEJĄ...inna anorektyczka...hmmm..to jest najlepsze...ona rozumie, ale i tak jedna przed druga chce pokazac która mniej potrafi zjesc, która bardziej potrafi to kontrolowac... ja zaczełam sie odchudzac gdy wazyłam 48 kg przy 169...teraz waze ponad 50 ale sie nie waze, nie mierze bo jak zobacze jakies przerazające 55kg, albo 94 w biodrach to bedzie deprecha murowana pzrez 2 tyg...

Gość ona_02
dokładnie.. no ale czemu mowisz, ze to zostaje do konca zycia? ja mam nadzieje, ze jakis czas zapomne o tym i calkiem wymarze z pamieci. i bede jadla to na co mam tylko ochote... :(

Gość MagdiTTTTTa
bo bedziesz jedła, ale najpierw policzysz kalorie...i niewazne ile by miało zjesz to jesli bedziesz miała ochote, ale potem bedziesz miec wyrzuty sumienia... najpierw bardzo przejmujesz sie swoim wyglądem tak ze doprowadzasz sie d stanu anoreksji, a potem juz w ogole nie??? nawet jak wazysz 70 kg, a jestes przyzwyczajona do 34?? ciezko mi to sobie wyobrazic, naprawde...ale moze jest mozliwe , nie wiem :)) ja wiem ze bede sie tym przejmowac zawsze...;/

Gość ona_02
tak, zdrowie najwazniejsze... trzeba to pokonac.. trzymajmy sie

Gość ja złamałam 3 razy nogę
hm... walczyłam rok z anoreksją. potem z bulimią - jeszcze dłużej, wiele dłużej. teraz mam 30 kilo nadwagi, jestem nieszczęśliwa i marzę by znów miec anoreksję bo już nie chcę tak dalej!!! nie chcę!!!! 😭