Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szampejn00

175 cm a obcasy

Polecane posty

Gość szampejn00

zastanawiam się czy dziewczyny mające 175 cm i troszkę więcej noszą obcasy? sama mam ten problem i dziwnie się czuję jak jakieś mam. a Wy co o tym sądzicie?

Gość Camek
Zawsze chcialem miec wysoka dziewczyne. Ja mam 167 cm

Wiele razy widziałam wysokie dziewczyny w obcasach. Uważam, że dla dobra mężczyzn nie należy tego robić. Takich wysokich kobiet faceci sie boją.

Gość szampejn00
a może wypowiedzą się męźczyżni? nisić obcasy przy takim wzroście czy nie?

Gość Noszę choć mam 176
i 5 cm niższego faceta. Nie przeszkadza mi to, czasem lubię, szczególnie do spódnicy czy eleganckich spodni. Dzisiaj jest dużo wysokich dziewczyn i nie czuję się dziwnie. A zwracam na siebie uwagę niezależnie od wysokości obcasa :P.

Gość ytttr
mam dokladnie tyle samo wzrostu ale rzadko zakladam obcasy bo czuje sie w nich taka wieeeelka;]

ja mam 170 cm...moj chlopak 176... mimo ze lubie obcasy...to nie nosze ich kiedy sie z nim widze...jakos dziwnie sie czuje...wole kiedy to on jest wyzszy...

Gość Noszę choć mam 176
kwestia przyzwyczajenia i samopoczucia. Ja tam zawsze jestem wyższa od męża, co za różnica ile :D. Poza tym ja lubię wyróżnia się z tłumu, a że mąż jest niski ale przystojny tworzymy ciekawą (dla innych śmieszną) parę. Nigdy nie lubiłam bardzo wysokich mężczyzn, bo czułam się jakbyśmy tworzyli parę drągali mimo iż mam wymiary modelki i jestem szczuplutka. Lubiłam takich średnich, mojego wzrostu do 183. Ale jak poznałam męża to nie miałam żadnych obiekcji, dzieci nie będą przynajmniej ogromne. Jednak zdecydowana większość kobiet lubi być niższa i ok. To naturalne, daje takie złudne, ale miłe poczucie bezpieczeństwa. Poza tym jak kobieta jest malutka, to trudno żeby jej facet także był nikczemnego wzrostu. W naturze liczy się równowaga :P. Jak ktoś nie lubi obcasów niech nie nosi, ale niech wzrost nie będzie barierą. Są kobiety naprawdę wysokie, które mają ponad 180 wzrostu. I co one mają powiedzieć, gdy na płasko są tego samego wzrostu, co wy na szpilkach? A noga zawsze ładniej wgląda na lekkim obcasiku, szczególnie do spódniczki. Życie jest za krótkie żeby oglądać się na innych. A buty na wysokim obcasie to mega kobieca rzecz i warto czasem sobie je założyć żeby poczuć się inaczej.