Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_Wończuk

Mam 16 lat i jestem w ciąży !

Polecane posty

Gość Kasia_Wończuk

Hej, niedawno skończyłam 16 lat. 3 miesiące temu spałam z moim chłopakiem. I chyba nam pękła prezerwatywa. Mój brzuch robi się coraz większy. Na początku miałam straszne bóle i poszłam z mamą do lekaża. Lekaż dał mi skierowanie na USG. Jutro idę jak mama się o tym dowie że jestem w ciąży wygoni mnie z domu pomocy !!!!!!!! łeeeeee

Gość Onaaaaaaaasasa
A niebawem swieta ja sie ciesze a ty czekaj na dziecko hahaaaaa

Gość zimne dziady listopady
ja bym skoczyła

Gość katomateeee
ja tez mam 16 lat i ci wspolczuje ;p trzeba bylo cwaniaczyć i udawac dorosłą?:)

Gość troche starsza
A skąd wiesz, że jesteś w ciąży? Test robiłaś? Okres masz czy od 3 miesięcy nic?

cóż powiedzieć... cierp ciało jak ci się chciało :P

Gość nuda nuda nuda
trzeba bylo byc madrzejsza przed. nastolatki jak sie im zabrania seksu to twierdza ze sa dorosle, zjadly wszystkie rozumy. teraz widac efekty.powodzenia.

Gość nuda nuda nuda
oj temat jak tysiace innych.nuda. ale czego mama ma Cie z domu wygonic? przeciez to chyba ona tak cie wychowala? nie uczyla cie skromnosci i szanowania sie? to niech razem z toba cierpi.

Gość bjklgsdfuie
16 lat, niby nie dziecko, a jednak ...głupota aż strach:/

Gość moust
Widzę że dużo osób w tym temacie ma coś do sexu w wieku 16 lat. Rozumiem że są młode puszczające się "blachary" i też ich nie popieram, ale mając 16 lat też można kochać się z osobą do której ma się zaufanie, zna się ją długo, darzy uczuciem. Nie wytykajcie tej dziewczynie że uprawiała sex mając 16 lat, bo to nic nietaktownego.

\"Nie wytykajcie tej dziewczynie że uprawiała sex mając 16 lat, bo to nic nietaktownego.\" tja... ja rozumiem, że seks jest dla ludzi i nikt nie powiedział, że dla ludzi starych ale wszystko trzeba robić z głową

Gość moust
no i tu się zgadzam. Zabezpieczanie się tylko prezerwatywą w tym wieku, to jakieś nieporozumienie.

Gość Co za durna prowokacja
Błędy są robione celowo, a podpis to niby czyjeś imię i nazwisko. Mam nadzieję, że nie jakiejś twojej koleżanki, choć chyba dużo młodszej, bo szesnastolatki mówią zupełnie innym językiem. Co za durnota.

Gość nuda nuda nuda
pewnie ze prowokacja. a sex w tym wieku to patologia (sprawdzie co to slowo znaczy zanim mnie zaatakujecie).

Gość zmartwionaqwerty
Kurcze dziewczyny mam problem...korzystajac z tego ze jest taki topik chciałam się poradzic, otóz ostatnir az wspólzyłam z moim facetem miesiąc temu.Zapezpieczalismy się prezerwatywą(nie pękła,nie zsunela-sprawdzalismy) oraz tym ze nie doszedł we mnie. Okres dostałam normalnie ,tak jak miałam( bo 3 listopada). Ale problem jest taki bo od paru dni mam bóle w okolicy dołu brzucha, tak jak przy okresie i czuje sie osłabiona trochę. Innych objawów nie ma. I zastanawiam sie czy to moga byc objawy ciąży przy takim zapezpieczeniu ,tym ze miałam okres i takich objawiach.Kurcze martwie sie, mam 19 lat i wspaniałego faceta ale nie chce miec jeszcze dziecka.Nie czuje sie na to gotowa. Prosze poradzcie ,czy ten ból moze byc z innego powodu czy to istnieje duze ryzyko ciąży? Chcę isc w tym tygodniu do gina,ale...ale boje sie;(