Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscreet......................

Nie działa mi antywirus

Polecane posty

Mam antywirusa G Data i od wczoraj nie chcą mi się zaktualizować sygnatury wirusów bo niby jakieś dane dostępu nie są aktualne. Co mam zrobić?

Gość odinstalować

Problem w tym że nie mam płyty z tym antywirusem bo koleś od którego kupiłam i który mi to instalował jej nie zostawił :O

Gość ot i napisałem
aby odinstalować nie musisz posiadać płyty instalacyjnej, może nie posiadasz prawa administratora systemu i dlatego tak się dzieje większość antywirusów nie ma problemu jak jesteś ograniczonym użytkownikiem ale jak G Data się zachowuje to nie wiem bo z nim nie pracowałem, ale skończyła się subskrypcja na program i dlatego nie pobiera aktualizacji

Gość wejść na dysk /C
i w folderze Program Files znaleźć antywira , kliknąć prawym mychy i opcję usuń

No właśnie subskrypcja miała być na rok, a był zainstalowany jakoś tak w sierpniu.

Gość hdsdsfrsth
Słuchaj, jeśli anty był oryginalny, to trzeba spisać pewne dane z licencji. Ale jeśli ten mężczyzna dał Ci płytę, potem zabrał, znaczy, że juz dawno te dane z licencji są zarezerwowane. Tylko jedna osoba może mieć dany oryginalny antywuirus. On pewnie zainstalował go sobie. Ale mi też nie aktualizuje się baza sygnatur wirusów, ale komp jakoś żyje