Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bradshaw

do mężczyzn

Polecane posty

Gość bradshaw

co myślicie o kobietach zaliczających sie do następnej kategorii :róż gdzie nie spojrzysz,tipsy,krótkie wyzywające stroje,mocny makijaż,zdjęcia na fotce,oraz cieknące cekiniarstwo?Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.Proszę o szczerą odpowiedź

Gość nic do nich nie mam
to że tak wyglądają nie znaczy ze są dziwkami i idiotkami jak to chciałeś usłyszeć to przykro mi:o

wszyscy faceci mowia(nei sadze zeby tak mysleli) ze nigdy by takich nie wzieli ale prawda jest taka ze klamia bo te dziewczyny zawsze znajda sobie jakiegos frajera:O tyle ze zaden wprost nie przyzna sie ze na taka poleci

ciotella no właśnie dobrze to ujęłaś "znajdą sobie frajera" a nie wartościowego i inteligentnego mężczyznę

Gość bradshaw
na pewno nie chciałam tego usłyszeć.Jestem osoba chętniepoznajacą mechanizmy światem rządzące i chętnie słuchajaca wszelkich argumentacji a nie czepiającą sie na forach czego popadnie bo mnie to kłótnie tego rodzaju mnie nie bawią.Poprostu jestem ciekawa co mężczyzni sądzą o takich kobietach tudzież dziewczynach bo ja osobiscie bedąc facetem wolała bym miec kobiete inteligętna ,piekna ,zgrabna,sexowną ale jednoczesnie z mającą gust i klasę

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
szlaufiary

Gość bradshaw
oczywiscie inteligentną,przepraszam za bład

to jesteś facetem czy babką bo piszesz raz w rodzaju żeńskim a potem w męskim?? a co chciałaś/eś usłyszeć?

Gość bradshaw
jestem babką;).Nie pisałam chyba w rodzaju męskim;> a temat narodził sie dlatgo że razem z przyjaciółka zastanawiałyśmy sie co o takich kobietach sądzą mężczyźni> oczywiscie miałysmy rózne zdania.I dlatego ten temat

Gość bradshaw
własnie dlatego ze też cenie sobie mój czas staram sie nie poświęcać go zbyt duzo na rozmyślanie o poważniejszych problemach,których na szczęście nie ma tak wiele.Zreszta wystarczająco dużo osób własnie na tym się skupia i moze dlatego mówi się o nas jak o społeczeństwie malkontentów;] a temat jest typowo odzwierciedleniem typowo babskiej ,LEKKIEJ,niekoniecznie mądrej rozmowy.

Gość dizel
cipka w srodku tez jest rozowa i co przeszkadza wam to?:P