Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oroscopio

DLA ZAINTERESOWANYCH PHOTOSHOPEM, I OBROBKA ZDJEC

Polecane posty

Jesli jestes zainteresowany Grafika jaka oferuje program photoshop - http://www.allegro.pl/item486966129_kurs_adobe_photoshop_cs_cs2_cs3_po_polsku.html oferuje moje materialy. _________________________________________________________ Jestem grafikiem z certyfikatem od Firmy Adobe. Pracuję w Londynie, udzielam szkoleń, także prowadzę seminaria w LONDON CURZON CINEMA. – z adobe photoshop, aftereffects, premiere… Pisze wiele materiałów do gazet. Np. jedna z gazet ukazywana w USA – Nowym Yorku czy Australii .psd tutaj podaje linki : http://www.software20.org/en/psdmag/issues/1_2007.html (A.Gunther Billboard for occasion ) także tutaj widac mnie na liscie - http://www.psdmag.org/prt/view/our-friends.html Co może potwierdzić, że moje materiały są dobrej jakości. PRZESYŁKA JEST DARMOWA!!! 0 ZŁ !!! w CENIE 7,99 ZL!!! Przedmiotem aukcji jest kurs Adobe Photoshop 8.0/9.0/10.0 CS / CS2 / CS3 PL w formacie PDF Kurs został opracowany w od podstaw. W pełni po polsku. – a więc do czego może się przydać znajomość Adobe Photoshopa. Kurs jest kompatybilny z wersjami od CS3 do wersji CS i niższej. Książka jest podzielona na dwie części, - zapoznanie w funkcjami photoshopa i czym różnią się wersje od poprzednich … oraz lekcje Z MATERIAŁAMI DO ĆWICZEŃ!!! Podzielone według zakresu zaawansowania od podstawowych technik do zaawansowanych. Korzyści z kursu i wiedzę jaką nabędziesz : • Usuwanie niedoskonałości na zdjęciach, - a wiec nauczysz się usuwać zmarszczki, szum, wszelkie siniaki, czerwone oczy, rany, blizny, … • Naprawa Starych Zdjęć – Adobe Photoshop jest świetnym programem do korekcji i naprawy starych zdjęć, a także kolorowych – zeskanowanych, co w gruncie da nam naprawdę świetnie wysokojakościowe zdjęcie. • Studio Colour – Mój materiał jak zarządzać kolorami i jak je łączyć w przyjemny sposób dla oka. – Materiał świetny dla osób zajmujących się reklamą, grafika na strony internetowe, magazyny i gazety… • AKCJE – nauka akcji w photoshopie – w ciagu 5 sekund możesz być w stanie przerobić każde zdjęcie tak jak sobie zażyczysz ! otrzymasz parę akcji moich, oraz pędzli. • Poprawa nie doświetleń na zdjęciach, podmiana twarzy, przeróżne fotomontaże, - dodawanie cieni, tatuaży, włosów, zmiana koloru włosów na Glowie – a także … schudniesz dzięki Photoshopowi… - dokonaj świetnych retuszy i modyfikacji. ponad - WYDZIELANIE KOLOROW, zmieniana kolru wlosow i wiele innych.. Dodatkowo - JAK ENYA WYKONALA SWOJA OKLADKE - And Winter Came... ( klinij by zobaczyc ) http://img139.imageshack.us/my.php?image=howtovq4.jpg KURS ten pozwoli Ci później dokonywać każdych przeróbek oraz stworzyć świetną grafikę na potrzeby stron WWW, czy publikacji. Dodatkowo otrzymasz PĘDZLE, PLUG-INY, I AKCJE, wybrane i wykonany przeze mnie DLA WSZYSTKICH –KTÓRZY ZAMÓWIĄ KURS, KOLEJNE WYDANIA KURSÓW TJ : ADOBE PHOTOSHOP CS4 EXTENDED ( z materiałem Video nagranym prze mnie ) ADOBE PREMIERE PRO ADOBE FLASH - dostaną 30 % ZNIŻKI.

Gość wmbLETSgo
.psd rowniez ukazuje sie w Polsce :) jak ja bym miala certyfikat od adobe na bank bym nie sprzedawala materialow ponizej 30 zl ;) wkoncu licencja prawda :)

nie chodzi tutaj o to zeby sprzedawac to ,.,, przegladalem tyle ogloszen ;/ ludzie bez certyfikatow - hobbysci, sprzedawaja bardzo drogo swoje materialy. a co mi z tego? wole sprzedac o wiele taniej, oraz wiadomo ze moje materialy moge sprzedawac bez ograniczen. tak jak uczyla nas Akademia Adobe ;) co do psd magazynu to tak, jest on wydawany na calym swiecie przez jedna firme :)

Gość gnhmjxf
jesli juz jestem grafikiem to dlaczego ta aukcja jest tak cholernie nieczytelna?? nie mogles chociaz dac naglowkow, wiekszych spacji? az mi sie odechciewa tego czytac niestety

Gość Jest akwizytorem.

poprawie Aukcje napewno, poniewaz zawiesila mi sie przegladarka FirFox ;( i tak to wyszlo,

poprawie Aukcje napewno, poniewaz zawiesila mi sie przegladarka FirFox ;( i tak to wyszlo,

Gość A jak znalezc prace
Z tym zwiazana? znam podstawy photoshopa i mieszkam w Londynie.

to ciesze sie jak mieszkasz w londynie to zapraszam - na INSPIRED MEDIA w londynie na PICCADILLY - W CURZON CINEMA ;) na moje Seminarium ;) za 2 mce;)