Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej ho ho

na wpół nieświadoma

Polecane posty

Gość hej ho ho

Tak jakos dziwnie sie dzisiaj czuje, jakbym nie byla twardo osadzona na ziemi. To fakt, ze samotnosc mnie przygniata, ale dziwne to uczucie. Nie wiecie co to jest?

Zmęczenie. Rano poczujesz się lepiej. Tylko wyśpij się.

Gość hej ho ho
777-X dzieki, moze i masz racje, choc fizycznie nie czuje zmeczenia, ale mam ostatnio obciazenia psyche, moze to to.

Gość hej ho ho
no niestety ... a Ty ile latek masz?

a teraz to ma deja vu jakbym to juz czytala swoje lata mam ale do wieku sredniego kilku mi brak

Gość hej ho ho
moze to byc taki kryzys faktycznie, czesto ostatnio rozmyslalam o sobie i boje sie przyszlosci w pojedynke. To znaczy konkretnie boje se tego, ze gdyby mnie jakas choroba dopadla, to samemu jest trudno, a mama nie bedze z nami zawsze... Jeszcze jak jakas choroba ciała, to jeszcze, ale jak by czlowiek psychicznie podupadl. Jejku to mnie naprawde przeraza. Ja mam 40. Ale to myslicie, ze moje samopoczucie, takie jak zawarlam w temacie moze z tego wynikac??

hej ho ho mowisz ze masz 40lat a pozniej piszesz o mamie tak jakby Cie ciągle za rączke prowadzila :o hmmmmmmm? jakos to dziwne albo ja czegos niepojmuje

Gość hej ho ho
za rączke mnie nie prowadzi, ale kiedy np. bylam w szpitalu, to ona wlasnie sie mna zajmowala, o to mi chodzi.