Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały bronisław

Jak zagadać do dziewczyny w autobusie?

Polecane posty

Gość julisisi
zgadzam się z poprzedniczką :) ps. fajny był tekst z siadaniem na kolana ;)

Gość Dawid.ek
Fajnie jest ją rozśmieszyć na pooczątku, np: -Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam spojrzeć na Ciebie jeszcze raz? ;D Albo: Czy Twój tata był złodziejem? Bo chyba ukradł wszystkie gwiazdy i zamknął je w Twoich oczach...;D

Gość jak to rozumiec
Bronisławie, może wystarczy, że usiądziesz koło niej i poźniej coś zagadasz?:)

Gość koleś z postala
jak nie masz prawka i najnowszego modelu BMki nawet nie zagaduj 🖐️

Gość A.B.C.D.
Gdy spotkasz tą samą dziewczynę drugi albo trzeci raz w autobusie, to powiedz jej, że jej szukałeś :) że jak ją widziałeś po raz pierwszy, to już wtedy Ci się bardzo spodobała, ale nie miałeś śmiałości/nie miałeś okazji podejść do niej i zagadać... i gdy ona wysiadła z autobusu (wcześniej od Ciebie) lub gdy Ty wysiadłeś z autobusu (wcześniej od niej), to dopiero wtedy zrozumiałeś, jaki zrobiłeś błąd, że nie zagadałeś, że źle się z tym czujesz, że w głupi sposób straciłeś szansę na fajną znajomość. i powiedz jej, że po tym wszystkim jej szukałeś, bo chciałabyś ją lepiej poznać i że chcesz zaprosić ją na kawę lub spacer :) Ja tak kiedyś zrobiłam :) mój autobusowy wybranek był zaskoczony, to fakt, ale to było pozytywne zaskoczenie :) efekt? od roku jesteśmy parą :)

Gość reallllllllll
Jako kobieta:) Nie bajeruj zadnych głupich tekstów o gwiazdach itd. Ani nie wal prosto z mostu o kawie bo wyjdziesz na zboczeńca lub desperata:) Najlepiej zacząc banalnie;) Ale to tylko moja opinia;) Zrobisz z tym co zechcesz. Ewentualnie wysiadz za nią na przystanku i zapytaj jak dojechac w jakies miejsce:) Generalnie badz ostrozny, ale zachowaj poczucie humoru;) To tylko moja opinia, czy sie nią zasugerujesz....Twoja sprawa:)

Gość mikutek
usiądź koło niej i powiedz,że jak zaśniesz to zeby cię lekko szturchnęła bo nie chcesz przejechać przystanku:)jeśli się uśmiechnie to znaczy że jakaś rozmowa może z tego być więc powiedz wtedy żeby cię zagadywała to nie uśniesz:)

Gość powinni tego zabronic wacku
wydaje mi sie jezeli sa ladne to napewno juz zajete ,wiec moze wystartuj do tych przecietnych.

do mnie kiedyś "centralnie" poszedł chłopak w autobusie :) Ot tak zapytał się gdzie jadę (uczelnia/praca) :) potem wysiadł na tym samym przystanku i zaproponował piwo wieczorem ;) A inny... spotykałam w drodze do pracy. Zawsze w tym samym miejscu... po paru miesiącach zaczął normalnie mówić cześć :) Do tej pory machamy sobie na powitanie, mimo iż nawet nie wiemy jak mamy na imiona. :)

Gość bezsensowne jest podrywanie
na pytanie o droge, czy godzine:o mi juz nieraz takie pytania zadawali b.przystojni faceci, ale ja jestem zadaniowo nastawiona i szybko, acz dokladnie tlumacze i znikam szybko w sina dal. dopiero po paru minutach domyslam sie po ich koncowej minie, ze moze cel tego pytania byl inny:o wcale nie jestesmy tak przewrotne (przynajmniej niektore) jak Wam sie wydaje. wiec jak podrywac, to zaprosic np. na kawe