Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_GaGa

dieta maślankowa ktoś stosował???

Polecane posty

Gość madziutek18
najgorsze sa diety w ktorych codzien jesz to samo poniewaz po skonczenu diety organizm bedzie domagal sie czegos innego, normalnego pokarmu, przez to zaczniesz jesc a organizm zacznie magazynowac jak glupi jedzenie na zapas bo bedzie sie bal ze go znow nagle ''odetniesz'' od jedzenie i JOJO murowane.

Gość 1 kubek to za mało
przez trzy dni oczyścisz jedynie organizm na tej dietce :)

ttak w sumie to z 8 dni ale z wadkami po drodze tak centralnie to 3 dni mozna powiedziec. -5kg.

wpadki chcialam powiedziec. glownie duzo alkoholu i 2 razy wieczorne jedzonko czyli przerwanie diety. ale to tez nie takie bardzo obzarstwo tylko jakas kanapeczka jedna i jablko na przyklad bylo.

czyli zaczelam ta diete 8 dni temu jakies. ale na poczatku bylo tak ze dwa dni na niej i zjadlam cos innego pozniej znowu 2 dni i znowu zjadlam cos niepowolanego jak juz wspominalam tak wiec nie mozna powiedziec zeby to bylo takie centralne 8 dni na tej diecie.

ja pije smakowa bo zwyklej nie strwie ;/ ale zwykla ma 50 kcl a owocowa 52 wiec nie przezywam tego jakos szczegolnie. tzn oczywiscie rozne firmy rozne kcl ale najczesciej tak jak mowie. i kurcze glownie to tylko truskwkowa bo inne smaki malo gdzie sa.

od jutra ją zaczne tylko ciekawa jestem czy bedzie mnie ganiac do kibla hehe a ty jak sobie z tym radzilas?

ja nie mialam z tym zadnych poblemow nawet najmneijszych ;) a ile zamierzasz na niej byc? i ile chcesz zrzucic w ogole?

nie powiedziane. moze ci sie uda. trzeba w to wierzyc ;) ja chce do konca roku jeszcze minimum 7 kg.

hmmm..... moze nie tyle slabo co chwilami nie najelpeij. chociaz generalnie nie jest zle naprawde. ostatnio chce mi sie bardzo spac i zmeczona jestem ale szczerze mowiac to chyba nie od deity tylko bardzo malo sypiam. chodze spac kolo 3/4 nad ranem a wstaje w okolicach 6. albo w ogole sie nie klade ;/

nie nic nie biore wlasnie. kiedys bralalm jak bylam na innej diecie ale nie nic to nie pomagalo wiec sobie darowalam.

pije czerwona głownie. zielona tez ale sporadycznie bo nie przeppadam za nia. zwyklej nie bo wole czerowna ;]

maxymalnie jedna mslanke taka 400ml. czyli jakiej dwie szklanki. ale staram sie mniej.