paula005 0 Napisano Listopad 19, 2008 czulam niestety ;/ i dalej cuzje szczerze mowiac. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_GaGa 0 Napisano Listopad 19, 2008 uuuuu to nie dobrze;/ ale dam rade kilka dni hehe bo kto da rade jak nie ja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Listopad 19, 2008 dokladnie ja tez sie nie poddam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_GaGa 0 Napisano Listopad 19, 2008 damy rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Listopad 19, 2008 a zamierzasz cos cwiczyc? '? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_GaGa 0 Napisano Listopad 19, 2008 jestem strasznym leniuchem ale moze cos zaczne robic przynajmniej jakies przysiady i brzuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_GaGa 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ty cwiczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja wlasnie tez brzuszki tylko robie ;/ nie mam sily na nic innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_GaGa 0 Napisano Listopad 19, 2008 no ale dobre i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Listopad 19, 2008 no tz tak sobie mysle,ze to zawsze cos ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odchudzamy się Napisano Styczeń 10, 2012 Zapraszam na http://trening-fitness.pl/ znajdziecie tutaj wiele przydatnych informacji o motywacji w odchudzaniu oraz w treningu, o wyborze właściwej diety (wady, zalety, efekty, jak, kiedy i kto może stosować), rewelacyjne zestawy ćwiczeń oraz wiele ciekawych tematów, które pozwolą Ci cieszyć się zdrowiem i szczupłą sylwetką... http://trening-fitness.pl/diety/dieta-maslankowa,1326 Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia jason Napisano Kwiecień 28, 2014 No a ja zaczelam dzis. Waze okolo 55, nie wiem dokladnie bo boje sie wejsc na wage. Przy wzroscie 160( jedynie) powinnam byc na 52? To powiedzmy trzy kg do zrzucenia. Problem w tym ze cale zycie jestem na dietach i chudne to przybiore to znow chudne. Mam nadzieje ze uda sie. Probowalam juz kiedys tej diety tylko ze do maslanki dodawalam jakies platki lub otreby pszenne. Schudlam. A tym razem to cos naprawde zle sie czuje z moja waga. Chcialabym byc wytrala w tej diecie bo Lato za pasem . Trzymajmy kciuki. Ktos zaczyna razem ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach